Nyilvános forrásban nem találtam egyértelmű családi kapcsolatot Meleghegyi Balázs és Meleghegyi András között.
Viszont több cégadatbázis szerint együtt szerepelnek a Geo- Hungary Kft. tulajdonosai között: Meleghegyi Balázs és Meleghegyi András Péter.
Ez alapján üzleti kapcsolat biztosan van köztük, és a közös ritkább vezetéknév miatt valószínűsíthető lehet a rokonság, de erre nem találtam hivatalos vagy nyilvánosan megerősített információt.
Lehet egyszerűsíteném a kérdést. A GEOA Zrt. megalakulását követően, mi lesz a további szerepe az Epduferr Nyrt.-nek, a Geoakku találmánnyal kapcsolatban?
Geo-Hungary Kft.A Geo-Hungary Kft. magyarországi mérnöki és földmérési szolgáltatásokat nyújtó vállalat. Fő tevékenységei közé tartoznak a térinformatikai (GIS) rendszerek fejlesztése, a földmérési adatok feldolgozása és a geodéziai megoldások szállítása. Szerepe jelentős a hazai téradat-infrastruktúra és közmű-nyilvántartási rendszerek modernizálásában.Fő tények
Tevékenységi területekA vállalat komplex földmérési és adatkezelési projekteket végez, beleértve a térképezést, kataszteri adatfeldolgozást és 3D modellkészítést. Szolgáltatásai gyakran támogatják az önkormányzati tervezést, a környezetvédelmi monitorozást és az infrastruktúra-karbantartást.Technológiai megközelítésA Geo-Hungary Kft. saját fejlesztésű szoftvereket és korszerű mérőeszközöket használ, amelyekkel nagy pontosságú téradatokat gyűjt és kezel. Megoldásai kompatibilisek a nemzetközi GIS-platformokkal, lehetővé téve az integrált adatmegosztást és térbeli elemzést.Piaci szerep és jelentőségA vállalat a hazai térinformatikai piac egyik stabil szereplője, amely együttműködik állami és ipari partnerekkel. Innovatív megoldásai hozzájárulnak a magyarországi téradat-rendszerek digitalizációjához és az intelligens városfejlesztési kezdeményezésekhez.
Meleghegyi Balázs egy magyar üzletember és cégvezető, aki több, főleg innovációs, energetikai és építőipari profilú vállalkozásban szerepel tulajdonosként vagy ügyvezetőként.
A nyilvános cégadatok alapján:
a GEOA Innovation Zrt. vezérigazgatója
résztulajdonosa és ügyvezetője a GeoAkku Kft. nevű projektcégnek
a GeoAkku projekt az alternatív energiatárolási technológiák vizsgálatára jött létre
szerepel a Geo- Hungary Kft tulajdonosai és vezetői között is
A róla elérhető nyilvános információk főleg cégnyilvántartásokból és üzleti adatbázisokból származnak; szélesebb ismertségű közéleti vagy médiaszereplőnek nem tűnik.
Azt kérdezném tőle, hogy miért van szükség a GEOA Zrt.-re és mi lesz a szerepe a jövőben a geoakkuval kapcsolatban és miért nincs benne tulajdonrésze az épdunak???
Azért azt nem hiszem, hogy vmi információt nem tudnak mondani, ha kérdezünk... Nekem megvan a Befektetési kapcsolattartó száma, csak nem tudom mit kérdezzek tőle, amire érdemben válaszol is...
Semilyen eszköz sincs a kezünkben, nem tudunk mit tenni, csak türelmesen várni amíg felszáll a füst, magam részéről nem fogok addig leátlagolni amíg ki nem tisztul a kép...
Mivel 18 forintról leesett 6 forintra az árfolyam , az összeveszést valószínűsítem illetve lehet Meleghegyi nem volt elégedett az MVM-es projekt haladásával, túl lassúnak tarthatta, de ez csak feltételezés, a rv árfolyam zuhanása pedig sajnos tény...
Úgy tudom, hogy a találmány Meleghegyi Andrásé, a Geoakku Kft a találmány hasznosítására jött létre, ezért tudták felértékelni 1 milliárd forinttal korábban.
Sajnos számomra sem értelmezhető a GEOA Zrt. szerepe. Én már csak abban bízom, hogy nem tudják kivinni a találmányt az Epduferr-ből, hiszen az MVM is az Epdu-val szerződött.
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995