Topiknyitó: user01 2021. 12. 01. 17:40

ÉPDUFERR Nyrt.  

Még egy cég jön a BÉT-re
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
TA72 csütörtök, 10:44
Előzmény: #19519  Dodo34
A GEOA Zrt.-nál Andrást adták meg kapcsolattartónak 
meleghegyia@geoa.com
Dodo34
Dodo34 csütörtök, 10:40
Előzmény: #19516  TA72
Nyilvános forrásban nem találtam egyértelmű családi kapcsolatot Meleghegyi Balázs és Meleghegyi András között. Viszont több cégadatbázis szerint együtt szerepelnek a Geo- Hungary Kft. tulajdonosai között: Meleghegyi Balázs és Meleghegyi András Péter. Ez alapján üzleti kapcsolat biztosan van köztük, és a közös ritkább vezetéknév miatt valószínűsíthető lehet a rokonság, de erre nem találtam hivatalos vagy nyilvánosan megerősített információt.
Korpi csütörtök, 10:37
Előzmény: #19511  TA72

Lehet egyszerűsíteném a kérdést. 
A GEOA Zrt. megalakulását követően, mi lesz a további szerepe az Epduferr Nyrt.-nek, a Geoakku találmánnyal kapcsolatban?
TA72 csütörtök, 10:36
Előzmény: #19512  Yoakedvem
Kiváncsi leszek, mit fognak válaszolni?
TA72 csütörtök, 10:35
Előzmény: #19513  Dodo34
Dodo34
Dodo34 csütörtök, 10:30
Tehát több cégben is érdekelt, amikben az a közös, hogy mind a Föld-del kapcsolatos
Dodo34
Dodo34 csütörtök, 10:29
Geo-Hungary Kft.A Geo-Hungary Kft. magyarországi mérnöki és földmérési szolgáltatásokat nyújtó vállalat. Fő tevékenységei közé tartoznak a térinformatikai (GIS) rendszerek fejlesztése, a földmérési adatok feldolgozása és a geodéziai megoldások szállítása. Szerepe jelentős a hazai téradat-infrastruktúra és közmű-nyilvántartási rendszerek modernizálásában.Fő tények
  • Székhely: Magyarország
  • Alapítás: 2000-es évek eleje
  • Iparág: Térinformatika, geodézia, mérnöki szolgáltatások
  • Szolgáltatások: GIS fejlesztés, földmérés, adatbázis-kezelés
  • Ügyfelek: Közintézmények, önkormányzatok, infrastruktúra-szolgáltatók
Tevékenységi területekA vállalat komplex földmérési és adatkezelési projekteket végez, beleértve a térképezést, kataszteri adatfeldolgozást és 3D modellkészítést. Szolgáltatásai gyakran támogatják az önkormányzati tervezést, a környezetvédelmi monitorozást és az infrastruktúra-karbantartást.Technológiai megközelítésA Geo-Hungary Kft. saját fejlesztésű szoftvereket és korszerű mérőeszközöket használ, amelyekkel nagy pontosságú téradatokat gyűjt és kezel. Megoldásai kompatibilisek a nemzetközi GIS-platformokkal, lehetővé téve az integrált adatmegosztást és térbeli elemzést.Piaci szerep és jelentőségA vállalat a hazai térinformatikai piac egyik stabil szereplője, amely együttműködik állami és ipari partnerekkel. Innovatív megoldásai hozzájárulnak a magyarországi téradat-rendszerek digitalizációjához és az intelligens városfejlesztési kezdeményezésekhez.
Dodo34
Dodo34 csütörtök, 10:28

Meleghegyi Balázs egy magyar üzletember és cégvezető, aki több, főleg innovációs, energetikai és építőipari profilú vállalkozásban szerepel tulajdonosként vagy ügyvezetőként. A nyilvános cégadatok alapján:
  • a GEOA Innovation Zrt. vezérigazgatója
  • résztulajdonosa és ügyvezetője a GeoAkku Kft. nevű projektcégnek
  • a GeoAkku projekt az alternatív energiatárolási technológiák vizsgálatára jött létre
  • szerepel a Geo- Hungary Kft tulajdonosai és vezetői között is
A róla elérhető nyilvános információk főleg cégnyilvántartásokból és üzleti adatbázisokból származnak; szélesebb ismertségű közéleti vagy médiaszereplőnek nem tűnik.
Yoakedvem csütörtök, 10:28
Előzmény: #19511  TA72
Írendben, írok neki
TA72 csütörtök, 10:26
Előzmény: #19510  Yoakedvem
Azt kérdezném tőle, hogy miért van szükség a GEOA Zrt.-re és mi lesz a szerepe a jövőben a geoakkuval kapcsolatban és miért nincs benne tulajdonrésze az épdunak???
Yoakedvem csütörtök, 10:20
Azért azt nem hiszem, hogy vmi információt nem tudnak mondani, ha kérdezünk...
Nekem megvan a Befektetési kapcsolattartó száma, csak nem tudom mit kérdezzek tőle, amire érdemben válaszol is...
TA72 csütörtök, 10:18
Előzmény: #19506  Yoakedvem
Semilyen eszköz sincs a kezünkben, nem tudunk mit tenni,  csak türelmesen várni amíg felszáll a füst, magam részéről nem fogok addig leátlagolni amíg ki nem tisztul a kép...
TA72 csütörtök, 10:17
Előzmény: #19505  Marcesz
Mivel 18 forintról leesett 6 forintra az árfolyam , az összeveszést valószínűsítem illetve lehet Meleghegyi nem volt elégedett az MVM-es projekt haladásával, túl lassúnak tarthatta, de ez csak feltételezés, a rv árfolyam zuhanása pedig sajnos tény...
TA72 csütörtök, 10:15
Alakul az új honlap
https://www.geoa.hu/
Yoakedvem csütörtök, 10:13
Vezetőséget nem lehetne pusholni, hogy adjanak végre vmi érdemi hírt?
Marcesz csütörtök, 10:10
Előzmény: #19502  Korpi

Szerintem a licensz a geoa. A fizikai megrendelések még az epduferrel közös.
De az sincs kizárva hogy ez akkorra projekt hogy összevesztek rajta.
TA72 csütörtök, 10:09
Előzmény: #19502  Korpi
Úgy tudom, hogy a találmány Meleghegyi Andrásé, a Geoakku Kft a találmány hasznosítására jött létre, ezért tudták felértékelni 1 milliárd forinttal korábban.
TA72 csütörtök, 10:08
Előzmény: #19501  Counter
Természetesen meg lehet kérdezni, de nem köteles válaszolni mert nem ő adta el befektetőknek a tulajdonrészét az épduból...
Korpi csütörtök, 10:04
Előzmény: #19499  TA72
Sajnos számomra sem értelmezhető a GEOA Zrt. szerepe. Én már csak abban bízom, hogy nem tudják kivinni a találmányt az Epduferr-ből, hiszen az MVM is az Epdu-val szerződött.
Counter csütörtök, 09:59
Remélem kérdésem nem költői lesz.
Meleghegyi Urat nem lehet megkérdezni miért volt szükség egy új cég alapítására?

Topik gazda

user01
user01
2 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek