Marhaságot nem kellene írni. Ha ki is bocsátanak, akkor vagy tőkeemelés mellett fogják, vagy apport/akvi mellett nő a cég értéke. A semmire nem nyomtatnak papírt. Ezt a pánikkeltést el kellene felejteni.
könyv szerinti értéken biztosan alulértékelt. én is azt gondolom, hogy helyére fog kerülni. én 2028 év elejére várok egy átárazódást, a 2027 jelentés alapján.
Az AW eredményei romlottak, ami javarészt köszönhető az ottani maganement áldott tevékenységének. Itt pont hogy jó irányba fordulnak a dolgok, úgyhogy én a kettő között ilyen formán nem húznék párhzamot.
Nem igen tegeződöm, ha nem haragszik, főleg ilyen par napos közös eszmecsere után.Kis turelmet kért Gerő Úr....hogy tisztább kepet kapjanak a befektetők..vmi ilyesmit mondott....mikor meg az akvirol kerdeztek azt mondta..."amit most mondhatok"...nem pontosan idezek de vmi ilyesmit.Gondolom nem Önnek és nekem akar tisztább képet.Üdvözlettel:Toka Úr
Hát szerintem meg intézményi befekteto jon, annak keszult a szép honlap meg a kis turelemmel keszulo rv elemzes,a sok lapmegjelenés meg interju... a kis turelem meg az amikor a leanyok megszunnek...alo sas? francia)kesz, ahol ozike volt kesz, a vár logisztika kozlemenye a megszunesrol is kiadhato már ...ott is lejart a 40 nap.
Felkerültek a BÉT honlapjára a friss pénzügyi adatok. Érdemes áttekinteni. A saját tőke úgy lett több mint 1,5 MRD-al több, hogy közben a hosszú és rövid lejáratú kötelezettségek 0,5 MRD-al kevesebb!!! Igen felgyorsultak az események, meglátjuk mi lesz. Ha elindul az árfolyam, az gyors lesz és azért lássuk be valószínűbb, hogy felfele. Az aranykereszt meg adhat egy további ugrást forgalom tekintetében is a TA alapján kereskedők részéről!!! Hajrá AKKO!!!
Akko fórum