4ig csalódottak, lassan mint a madarak a szélrózsa minden irányában szállnak majd, főleg ha a 200napos elesik. Felkészül raba? Nem sok potenciális jelölt van már a béten, akko, cig gspark esetleg pannergy.
Nyugodtan cáfold, ha hibás amit írok, annak örülök. Azért is írom le, hogy kiderüljön, ha rosszul gondolok valamit.
Vagy lehet személyeskedni, mínuszolni, abból tudom hogy helyes amit írok és népszerűtlen. Ott vannak a legjobb lehetőségek, ahol a véleményem különbözik a konszenzustól és helyes.
A Te értelmes hozzászólásodat kérlek engedd meg, hogy összegezzem, hogy hangzott: "Oszt??" Nekem ez jött le, gyanítom másnak is :) Ettől függetlenül én bírom a hozzászólásaid mindenhol, de ez olyan igazi magyarosra sikeredett :)
Nem azt mondom, hogy baj, csak nagyon visszás az egész fórum már, nem konkrétan te, nem a személyednek címeztem, de attól végtelenül érdekes, hogy sokan azt hittük, hogy csak a 2. féléves lesz a következő hír, mert 10 hónapja nem érezték az ingerenciát bármiről is tájékoztatni és a sok kiéhezett kisbüfinek végre dobtak egy húsos csontot és megy az anyalgás meg a pesszimizmus...
Melyik kommentemre gondolsz, ahol szidtam a céget mert "nincs hír"? Talán arra, amikor megjegyeztem, hogy a antibesi hotel fejlesztési igény visszavonásáról nem írtak a jelentésekben? Nem szidásnak szántam, csak megírtam, hogy amúgy személyes szemrevételezés és önkormányzati dokumentumok alapján nem látom hogy a fejlesztési terv aktuális lenne. A rákövetkező jelentésben átsorolták eladásra tartott eszköznek.
Most pedig azt csinálom, hogy felhívom a figyelmet, hogy eddig is volt több milliárdos MÁV-os közbeszerzés, meg vagy 50 másik nyertes közbeszerzése a cégnek. A különbség az, hogy ez most nagyobb tétel mint a korábbiak, így jelentős eseménynek minősül és bejelentés van róla.
Élek még! Az elmúlt 2 hétben utaztam és nem volt időm fórumozni. Kereskedni is csak hébe-hóba. A 200 napos 279-nél van. Kíváncsi leszek át szaladunk-e rajta. Eddig nem valami meggyőző a kereskedés és az aktivitás. :)
Ne tartsunk már ott, hogy eddig nem volt hír szidtuk, most meg jön egy baromi nagy horderejű hír és legyintünk...kezd már kabaré lenni amit egyesek művelnek ebben a fórumban...
Akko fórum