Sziasztok! Szerintem a nyár folyamán kiderül, hogy az új kormány hogyan viszonyul a céghez, addig is türelmesnek kell lenni, a Tőzsde Istenei ilyenek, adnak is meg el is vesznek. Szerintem a helyzet nem reménytelen, MP nem említette soha a cég nevét negatívan és Jászait sem fenyegette meg, szemben Mészárossal akinek a neve az elsők között volt, hogy majd jön a csúnya világ. Ha MP rosszat szeretne a cégnek akkor már biztosan bejelentette volna valamit, de amikor egy újságíró felhozta neki az 1300 milliárdos szerződés témáját akkor sem említette a 4ig nevét. Én nem tudom megitélni egy cég értékét fundamentumok alapján,én technikailag szoktam elemezni és ezáltal poziciókat nyitni, de tényleg kicsit megszaladt az árfolyam 2025ben, év elején még 900 körül mozgott utána meg majdnem 5000 lett, tavaly sokat lehetett vele keresni én nagyon hálás vagyok a 4ig-nek, de tényleg kellett jöjjön egy korrekció. Nyilván ez a korrekció kicsit nagyobb lett a politika faktor miatt, de ez a tőzsde,mindenki spekulál,mindenki másképp látja a dolgokat, ezért vannak eladók és vevők. Szerintem lassan fordulnia kellenen a grafikon alapján, a 2400 szint egy brutál ellenállás lesz,lehet, hogy többször is tesztelni fogja mire megtörténik az áttörés. Mindenkinek sok nyerőt kívánok!
Hat ezzel sajna nem mondtal újat az lenne a furcsa ha emelkedne,mondjuk 11ig lehet zöldben lesz de delutan nem nagy rá az esély az utóbbi napokat nezve..ezt valakik nagyon gyilkoljak fél éve..es még most se elég nekik...
Van egy megérzésem , ma is esni fog . Két hónap és kiderül minden , jön a SAFE . Csak azt nem értem ez a banda aki mozgatja a kereskedést miért pont a 4iG ? És mi a végső cél ? Úgy tudom nagy gyűjtések nincsenek amik indokolt lenne egy meredek emelkedés előtt .
csak hát ez így erőfölénnyel való visszaélés bő nyállal nem kereskedés és minimum az MNB-nek kéne vizsgálni, hogy mi is folyik itt kereskedésmek álcázva és kik is vannak mögötte
Én is így voltam betettem a vételinél magasabbra s mire vissza léptem a főoldalra már két forinttal fölöttem volt egy kétszáz darabos vétel. emeltem a tétet s megint fölöttem volt de alólam meg eltűnt. Ez kb. nyolcszor előfordult vért izzadva sikerült ezer darabot összevenni.
közben meg legalább lenne egy normális kereskedés , mert pl talán más is tapasztalta h beállok pl eladni és nem veszik meg viszont rögtön elém áll a fasz robot, meg a banda aki rá van telepedve a papírra, ugyanez fordítva ha beállok venni nem adnak csak ha amúgy is az a terv h a vételem alá nyomják jóval az árfolyamot. Na most ez így a kialakult helyzettel együtt olyan szinten egyenlőtlen szitu ami már tényleg búbánat és amibe jászaiéknak be kéne avatkozni csak hát azért nem avatkoznak bele pozitívan, mert valószinűleg vastagon benne vannak ők is illetve az ő megbizottaik, brókerek és a többi kis a helyzeti előnyével bőven visszaélő kis geci, aki két fillér pluszért az anyját....
Szóval hogy itt tartunk kétezernél ez a politikai tényezők hatására elfogadható most letisztul s talán jobb lesz. Amúgy én három-háromezeröt re teszem az értéket. Az ötezer az meseszerű volt köszönhetjük a nerreseknek, politikai felső vezetésnek akik tudták hogy kéthavonként kap a cég pár milliárdot s minden hírre húzták feljebb. Aztán ahogy jött a választás elkezdték eladni menekülőre fogták s elindult a cunami
Először farkast kiabáltak mindenkire. Mert így kellett. Kifelé mutatni kell az erőt rendszerváltás után. Ez mindíg is így volt és így is lesz. Viszont azóta sincs semmi értelmes a tarsolyban. A szerződések átnézése után mondanak majd valami negatívumot (mert muszály) és remélhetőleg a szerződés módosítás után (mert tuti, hogy lesz) jóvá hagyják a csomagot. Nem hinném a Tisza olyan hülye, hogy veszni hagyja a milliárdokat. Mint ahogy azt sem, hogy olyan gyorsan talál valaki más céget aki megfelel és bedobja Jászaiék elé. Ja és azt sem gondolnám, hogy Kata726 rossz lóra tett! Itt most a türelem játszik.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.