Szintén eladtam a 2019-ben vett részvényeimet 2300-on. Ha a vezérek nem bíznak a jövőben, így nekem sem éri meg a következő hetek, hónapok rizikója... bevallom, arra számítottam, hogy az utolsó napokban felhúzzák, hogy hétfőn magasabb szintről essen, de én már nem látok a részvénymozgásban semmilyen logikát....
Sziasztok. Én úgy ítéltem meg, hogy a 4 éves készletem - az átlagom 3 számjegyű volt - ma eladom. Ha ma zöldben is zárna, amire nem számítok, akkor sem érte meg a rizikó már. A választások eredménye számomra egyre egyértelműbb. Lehet én ülök egy óriási buborékban. Vagy azok, akik 16 év után azt hiszik a fidesz csak győzhet. Tisza győzelem esetén egyébként azt gondolom, hogy még akár szebb jövője is lehet a cégnek. A SAFE hitelre nagyobb esélyt látok ebben az esetben és a felhasználásánál is kevesebb korrupcióra számítok. Ha Jászai egy komoly üzletember - azért van rá elég eset amikor azt bizonyította, hogy az, és sokszor sajnos az ellenkezőjére is volt már példa - és nem csak az orbán bábja, akkor leül MP-vel és átbeszéli, hogy mi legyen a 4iG sorsa. Ha pedig egy ekkora cég vezetőjeként és tulajdonosaként az ellenzékben lévő fidesz szekerét akarja majd tolni, állást foglal és politizál, akkor azzal meg is áshatja a 4iG sírját. Mindenesetre ha bemegy 2000 alá, 1600 körül újra elkezdenék építeni egy pozíciót. De azt sem a választásokat követő 1-2 hétben - a bizonytalanság megöli a hétköznapokat. De ha még a fidesz is nyer (a 2/3 még a mihasznákkal sem lenne meg), akkor a sima abszolút többséggel nem lehet már tovább egyengetni ennek a cégnek a sorsát. Piaci alapon kell megélnie ezentúl: ahhoz kicsit nekem sok a hitel, a termelőképessége viszont egyre jobb.
Következő szint amit át kéne lépni 2360 6000db-os . Szerintem ma ez is meg lesz . Hogy utána leöntés vagy felfelé ? az jó kérdés . A logikus az lenne ,hogy ma jól felhúzzák ,eladjál és hétfőn nyomot áron vissza veszik
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.