Nem értelek titeket mínuszolók. Ti már annak sem örültök, ha zöld. Pedig a negatív hangulatotokat jobban lebaszná ha már 4000 alatt lenne. Akkor ez nem jobb annál?? Szerintem ez sokkal jobb mintha -1000 ben lennétek -400 helyett! Ezen gondolkodjatok!
Én nagyra értékelem az optimizmusod! Olvasom a bejegyzéseid folyamatosan. Ha jól emlékszem, Te már a jelentés előtt is 5000 körüli árfolyamot vártál. Aztán január második felére, nagyobb forgalmat, emelkedő árfolyamot... A valóság azonban kurvára más. Talán, ennek szól a több mínusz, amit előző posztodban említettél. Hidd el, aki 4500 körül vásárolt, annak nem annyira kényelmes ez az ülés...
Igazad van. Szerintem is jöhet majd még 1-2 ugrás felfelé az árfolyamban.Én is többször írtam, hogy még messze az átárazódás vége. Úgy gondolom, hogy rengetegen eladták az emelkedésben felfelé és sokan olyanok is eladták a mostani korrekcióban, akik felfelé nem tudnak eladni és az esésben adták. Persze a hullámlovasok is közben kiszálltak, mert rossz nekik az irány és a napizók is elhagyták a papírt. Pont ez a lényeg, hogy lenyugodott a részvényt és bármikor indulhat. 1 kérdés van, hogy a Tisza győzelme miatt lesznek-e még eladások?
Lesznek még hírek. Az eddigiek, csak bemelegítés volt. Szerintem nem kell sokat ülnünk. Pont az a lényeg, hogy már sokan vannak papír nélkül. Nagyon sokan már ősszel adták a nagy emelkedés elején 2500 körül és felette. Sokan közülük majd újra pályára léphetnek idén :D akarom mondani vételi gombot nyomnak. Kellett a pihenés, ez majd erősíti a papír hosszabb távon. (1 éve 1300nál jártunk! Ezt sokan elfelejtik.) Persze a választás miatt jöhetnek még eladók, de talán a többség már eladta aki fél a Tiszától. Ülünk még 1 kicsit :D, mert nagyon kényelmes ülés ez :D Akkor ez most közösülés?
Szerintem sokan tartják, csak a csalódottságukat fejezik ki ezzel. Érthető módon, mert hát mindenki azért vett bele, mert úgy ment mint egy rakéta, messze lehagyva mindent, és minden várakozást. Kár, hogy a tőzsde nem ilyen, és most sokakat leültet, úgy ahogy kell. Azt is látni kell, hogy mekkora időtáv egy átárazódás mondjuk más magyar cégeket vizsgálva, nem kell messzire menni. ÉVEK. Szóval hiába magyarázod, a mohóság és a türelmetlenség nagy úr. Minél többen dobálják, annál gyorsabb lesz innen az ugrás és még talán magasabb is. Akik meg rajzolják, tiszta vagy manipulatív szándékkal, elérték a céljukat, működik a pszichológia, szvsz. Én örülnék neki, ha tanítanának (ha olvassátok, írjatok és küldök elérhetőséget).
Hír+olyan vevők akik sietnek!Hír volt bőven,de a vevök most nem sietnek sehova hónapok óta!Sokan félnek most több dologtól,azt nem akarnak 19-re lapot húzni,inkább várnak!Beszéltem pár emberrel,többen mondták ezt!Inkább forgatják a padláson a lóvét gombos villával ne penészedjen össze,számolgatják,de nem vásárolnak semmit!Se papirokat,se ingatlant,se kocsikat,semmit!Majd megindul rice újra!Te vagy a legnagyobb kiülős,az olimpiai bajnok kiülésbe!Én meg úgy vagyok már bárhol ülök,a sittet kivéve,ahhoz már öreg vagyok!Kiültem sok dolgot mindenhol,úgyhogy én is fekete öves kiülős is vagyok!Sokan azt hiszik úgy megy minden hogy gyere kolbász megeszlek!
Persze sok minden lehet, de a 4IG még félig sincs kész. Telekommunikáció már a februári jelentésben hozza a nagy nyerőt és folyamatosan fog még javulni legalább 2-3 évig. Informatika is tavaly már szépen muzsikált és nagy mértékben fog folyamatosan javulni a külföldi terjeszkedéseknek köszönhetően. Hadiipari informatika szintén. Hadiipar idéntől fog csak termelni és szerintem még majd hatalmas fejlesztéseken megy keresztül. Űripar is egyre kerekebb. Ezeket még messze nem árazta be a piac. Ha a Telekomhoz nézzük, akkor még mindig legalább van benn +50% emelkedési potenciál szvsz. 4100ft és 206milla
Érdekes módon egyre többeknek nem tetszik, ha valaki pozitív infót tesz a fórumra. Na nálam ez pont azt jelenti, hogy nagyon sokan eladták és várják, hogy essen. Sok esetben pont ilyenkor szokott megindulni az árfolyam. (főleg mert eleget pihent) Eladók elfogynak és akik izgulnak, hogy essen, felfelé is beszállnak, mert félnek, hogy kimaradnak. Persze az igazi 1-2 ütős hír lenne. SAFE pénzek, nagyobb akvi, 2Connekt részbeni eladása, 1 új hadiipari gyár építése, stb. Ha 3 nagy külföldi ismert személy jön a vezérkarba tavasszal, az is nagyot dobhat a papíron. 4120ft és 182milla
A Gestamen Arms G9HSP megállította a show-t! A Gestamen Research & Development Ltd., a 4iG Space and Defence Technologies portfólióvállalata, másodszor állított ki a SHOT Show-n, és jelentős figyelmet keltett saját fejlesztésű G9HSP pisztolyával.⚠️ A G9HSP egy úttörő moduláris tüzelőrendszerrel rendelkezik, amely egyetlen platformba integrálja a kalapácsos és az ütőszeges tüzelésű mechanizmusokat. A két konfiguráció másodpercek alatt átalakítható, speciális szerszámok nélkül, ami jelentős innovációt jelent a modern lőfegyver-tervezésben. A G9HSP mindkét üzemmódban DA/SA platformként tervezett és biztonsági dekóderrel felszerelt, kivételes rugalmasságot kínál, és könnyen átvihető a szolgálati használatról a versenyalkalmazásokra. A rendszer lehetővé teszi a jövőbeni elsütőbillentyű-testreszabást is, lehetővé téve a különböző elsütőbillentyű-jellemzőket ugyanazon a lőfegyveren belül.🔥 A G9HSP-vel kapcsolatos visszajelzések rendkívül pozitívak voltak, különösen az amerikai piacról. Az érdeklődés olyan erős volt, hogy néhány látogató előre megrendelést kívánt leadni, annak ellenére, hogy az amerikai piacra jutás engedélyezési folyamata még folyamatban van.🇺🇸 A termékek átvételén túl az esemény lehetővé tette a Gestamen Research & Development Ltd. számára, hogy értékes kapcsolatokat alakítson ki gyártókkal, fejlesztőkkel, importőrökkel, forgalmazókkal, fegyverkészítő iskolákkal és szabályozó hatóságokkal, beleértve az Alkohol-, Dohány-, Lőfegyver- és Robbanóanyag-ellenőrzési Hivatalt (ATF). Zsebe Zsolt, a 4iG Space and Defence Technologies globális üzletfejlesztési vezetője és Bozó Gábor, a Gestamen Research & Development Ltd. vezérigazgatója szerint a SHOT Show-n kapott válasz megerősítette a G9HSP erős globális piaci potenciálját.💯
De meg is vette valaki!!És nem hiszem a festő Feri meg a szomszéd Józsi bácsi ekkorába 4ig-ezik!Nem gondolod,hogy ez a Michal és a barátai is beugranak a csapatunkba?Valaki nagyon gyűjtöget szerintem!!
Köszi szépen. A következő 11 kereskedési napon, megfordult 3millió db részvény és 4170ft-on zárt. (4725ft-ról, pedig rossz hír nem jött a cégről) Tehát kijelenthető, hogy valószínű több mint 1millió dbot eladtak a SAFE pénzek negatív híre miatt és azóta is tuti vannak akik ezért adják. Ha jönnek a pénzek, akkor annak komoly felhajtóerőként kell majd jelentkeznie szvsz. 4120ft és 115milla
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.