Nem hinném, hogy a Scope semmilyen változást nem tartalmazó jelentésére van mozgás az árfolyamban, én inkább az EU Military Committee mai ülésének tulajdonítanám... a döntéseket persze mi nem tudjuk még... Köszönöm farkasfu az infokat a zászlóról.
Megjött amire vártam.Csak megírta a Portfolio.A nap végén zöld záróra számítok.Látszik ,hogy lenyomóka próbálkozásait sorra visszaverik,így már fogytán a munició.
A zászlónak sok jelentősége már nincs, látszik hogy nem volt erő az árfolyamban! Ha lejár az ideje, onnantól mint ta alakzat, már nem jöhet szóba. A szűkület és a csökkenő csati a lényeges! A zászló a héten lejár, de hetes idősíkon lehet még két hete, attól függ honnan indítjuk az emelkedést! Lényegtelen mert régen el kellett volna indulnia. Kell/kellett e korrekció a trendnek! Konyul... vissza kéne húzni:)) Így néz ki: https://ibb.co/m5x19Rgt
A 4iG Nyrt. stabil kilátású (BB-) kibocsátói besorolást, kötvényeinek adósságbesorolása pedig szintén (BB-) minősítést kapott. A Scope Ratings előrejelzése szerint a 4iG Csoport Scope által korrigált EBITDA-ja 2025-ben megközelíti a 247 milliárd forintot, mintegy 34 százalékos EBITDA-marzs mellett. Az elemzés alapján a 2025-ben bejelentett, illetve lezárt akvizíciók teljes éves hatása érdemben javítja az eredménytermelő képességet, így az EBITDA 2026-ban 260 milliárd fölé emelkedhet, míg 2027-re várhatóan meghaladja majd a 330 milliárd forintot. https://www.portfolio.hu/uzlet/20260120/megerositette-a-4ig-minositeset-a-scope-ratings-812222
Portfolio is lehozhatná a cikket.Lehet,hogy arra jobban megindulnánk.Remélem,a Mol is hamarosan lecseng,aztán a szerencse lovagok visszatérnek hozzánk.
Le se merem írni... Felment eladtam, csorgott, visszavettem. Ezt sikerült eljátszanom párszor. A venezuelai támadás előtti péntek délután eladtam, mikor újra elérte az 1.600-at. Utána meg nem mertem már belevenni, pedig bátran lehetett volna.
itt azért se számít a TA, mert pl ez mostani eset kitették ezt a minősítést és hopp egy csíkba kikapák az összes eladásra betetett részvényt 4215-ig, kb olyan 20 ezer db részvényt
Chrome-ban jobb egér, fordítás magyar nyelvre, az egész oldal magyar... A Scope megerősíti a 4iG BB-/Stabil kibocsátói minősítését A megerősítés a Scope azon nézetét tükrözi, hogy az űr- és védelmi tranzakciókat követő gyengébb hitelminősítések ellenére a pénzügyi kockázati profil továbbra is összhangban van a jelenlegi értékeléssel, míg az üzleti kockázati profil változatlan.A legfrissebb információk a minősítésről, beleértve a minősítési jelentéseket és a kapcsolódó módszertanokat, ezen a LINKEN érhetők el.Értékelési műveletA Scope Ratings GmbH (Scope) megerősítette a 4iG Nyrt. BB-/Stabil kibocsátói minősítését. A Scope a 4iG BB- elsőbbségi, nem biztosított adósságbesorolását is megerősítette. A minősítési intézkedések és a minősített szervezetek teljes listája a minősítési intézkedésekről szóló közlemény végén található......
Nem!!! Szerintem ez nem olyan bonyolult! Főleg, hogy le is írtam! Idézem:
"Húú, még ott van a szoftver által feldobott időarányos cél is, mert az első kérdés, hogy mikor érjük el a célt. Fogalmam sincs... de ott van a dátum alul. Szerintem irreális, mert ahhoz olyan ütem kellene, mint a 3 szakasz tempója! Meglátjuk.. Az első a jelenlegi adatokból számolt cél ideje, a második pedig sacc/kb. ha tovább tart a korrekció, de meddig. hmm Újra kell majd számolnom akkor. Persze jöhet hó és szél, meg háború, az időre nem fogadunk sosem!! Ezt mindenki tudja már."
Tehát a célár (7615) a jelenlegi adatokból, ami azt jelenti, hogy nem megy mélyebre az eddigi korrekciós alj alá (3990). A célártól indul lefelé egy piros függőleges vonal, az alján a dátummal! Ez lenne a célár ideje a kalkuláció szerint! Amennyiben a korrekció megcsinálja az elméleti elvárt szintet a kék sávban, akkor ott a másik dátum hozzá a függőleges vonallal, de ez nagyon sacc/kb. mivel nem tudni, hogy lemegy addig és mikorra! Ott már a célár is alacsonyabb lesz! Ezért kell ott újra tervezés! Az ilyen időkalkulációra sosem fogadunk, de feltettem, mert mindig az első kérdés, hogy mikorra??? Nem tudom, ezt adja a kalkuláció az eddigi adatokból számolva! Egy grafikon technikai elemzése és nem számít hogy miért esett az árfolyam, vagy miért emelkedik! A továbbiakban pedig, nyilván a fundának ki kell tartania ahhoz, hogy az emelkedés elérje a célárat. A korrekció nem ellenség, nagyon is kell a további emelkedéshez! Nem várom lefelé és felfelé sem, csak technikailag elemzem ki és felvázolom. Lehet mondani, hogy felbeszélem, vagy éppen le, de nem így van.
ricenak van már egy olyan magabiztossága h bármi történik ő megvan itt a tőzsdén, nagy baja nem lehet, ez óriási helyzeti előny neki, nem fél, félti a pénzét, ezért tudja megtenni azt, amit te nem tudsz...
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.