Szerintem a cégnek sem lehet érdeke elengedni, hogy zuhanjon. Az a jövőt megpecsételi hosszú időre. 90% az övék, ezt nem feledjük. A masik pedig, hogy akkor a decemberi karózás is ertelmetlen volt. Hacsak nem a cég, hanem inkabb egy balna volt aki 2x 3x lekereskedte a 4100-4400 sávot.
Meg lehet, hogy mesterségesen van itt tartva, amíg a nagyobb spekik kitárazna apránként. De részemről lezárom a témát, nem akarok népharagot kiváltani.
Ebben van igazság . De most akkor dönts el mi lesz ? két tábor van itt . Az egyik szerint bármikor 5000 felett lesz ,a másik meg meg zuhanását vár . Ehhez képest valahogy stabilan mozog 4000-4400 felett . Szerintem ennek az árfolyam mozgáshoz már semmi köze semmihez pusztán mesterségesen mozgatják a nagyok .
"Csak átmeneti az esés itt is." kb választásokig! :( 30K fölötti poziból írom ezt, mielőtt lebeszélőnek gondolna bárki is. Véleményem szerint választásokig sajnos nem lesz érdemleges emelkedés, örülhetünk, ha tudja tartani 4000 fölötti szintet, hiába lesz jó a jelentés, hiába lesznek jó hírek, sajnos a kormány váltástól való félelem sok befektetőben benne van. És inkább realizálnak reménykedve, hogy ha kedvező lesz a politikai széljárás, akkor majd olcsóbban vissza veszik. És ez egyre csak erősödni fog, ahogy közeledeünk az áprilishoz. Erre még a spekik, brokik még rá is tesznek majd egy lapáttal. Látunk itt már ilyen árfolyam zuhanást néhány perc alatt, nem is olyan régen. Most meg, hogy a bizonytalan alap hangulat meg van ez meg is ágyazhat ennek. Brüsszel is ott tesz keresztbe, ahol csak tudd OV-nak. Választás előtt nem fog pénzt küldeni, hogy a kampányt támogassa belőle. És ez mind a 4IG-t bünteti :(. Annyit telehetünk, hogy kitartunk és ha lehetőség adja akkor lejjebb bővítünk, én legalábbis ezt fogom csinálni. A cégnek jók a kilátásai, nagyon jó munkát végeztek és végeznek a vezetők. Ha nem lenne a választási pánik, akkor már 5000 felett lennénk. Nézzük a jó oldalát, a korrekció is le lesz tudva legalább, aztán tavasztól mehetünk fel! Lehet minuszolni is, attól még tartom a véleményem és nem elbizonytalanítani akarok senkit, csak én ezt látom reálisnak. Persze tévedhetek, annak örűlnék a legjobban! :)
Azt tudjuk, hogy jóval többre adtuk be (17,4 milliárd EUR), mint amennyit előzetesen allokáltak (16,2 milliárd EUR). Hogy ezt milyen feltételekkel és mekkora összeggel fogják jóváhagyni az kérdéses....
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.