Gyere dinnye!!Várunk nyugi!Te leszel a hetes holnap!Nyolc óra után már figyelsz kik vannak itt,aki 9ig nem csekkol be,az fekete pont!Aki 3x késik a héten, az osztályfőnöki figyelmeztetésben részesül!
Lassan az osztály mehetne már lefeküdni, mert holnap sok "munka" vár rànk, és időben kell kezdeni. Csengetésre mindenki üljön az asztalánàl, késést és hiányzást nem tudom hogy az osztályfőnök elfogad-e, egy biztos, én beérek idöben😉
Szárnyal minden!csúcson az ország,a nemzeti valutánk is szárnyal,minket irigyel mindenki!Kamatstopp,csókolózás,babaváró támogatás,ingatlanhoz jutás 3% hitellel,adómentesség anyáknak,adómentesség 25év alattiaknak,nem sorolom,mi kell még???Egy toronyórát kéne még láncostul adjanak mindenkinek nem?Ja és nekem is jön a 30.000ft-os kajajegy!!!!Minden jól megy,apámtól is el tudom szedni,múltkor is odaadta!úgyhogy nehogy kinyissam a pofámat én se!18-án nyugdij,decemberben meg dupla lesz megint,márciusban szintén az ikszelés miatt szerintem!kánaánba nem volt ilyen kánaán annó,mint most itt!Minden politikus szive minden magyar állampolgárért is dobog!Akkor hogy tudnánk szarba kerülni??Persze hogy sehogy!Nyugodtan alhatunk!Izgulni nem kell semmin!Mindent intéz helyettünk valaki!Itt a Jászai,meg az emberei,a politikában minden politikus meg akar oldani mindent is!Én már úgy vagyok,kéne valami gond is,amit végre megoldhatok,de nincs semmi!
Ez a 13%-os szocho tényleg egy visszatartó erő. Tehát 3 éven belül tényleg felelőtlenség kivenni a pénzt. Az ember spórolni akar 15%-ot, és még a nyakába kap +13%-ot. Köszönöm a pontos infót.
3 év után…Ha sikerült kivárni a három évet, akkor kedvezményes adófizetés mellett veheted fel a pénzed. Ekkor a kamatadó 10%-ra, a SZOHCO 8%-ra csökken.A 3. év végén nem kell a teljes összeget levenned, kiveheted egy részét is (min. 25 ezer forintnak maradnia kell a számlán!), azonban ezt követően – egészen az 5. év vége előttig – a pénzkivét ismét feltörésnek számít, és a számla megszűnik.Vegyük észre, hogy ez egy súlyos változás. Eddig arról volt szó, hogy a TBSZ már akkor megérte, ha 3 évig tartottad (15% helyett 10% adó), de 2025. januárjától a szocho miatt sok befektetőnek a TBSZ csak akkor éri meg, ha 5 évig tartja.
A gyűjtőévet követően a számlára egyáltalán nem tudsz befizetni. Kivenni, feltöréssel bármikor kivehetsz pénzt, feltörés nélkül pedig csak a harmadik év után, vagy lejáratkor. A harmadik évtől a pénzed kedvezményesen adózik.Ha a gyűjtőévet követő első ciklusban, a három év lejárta előtt akarsz pénzt kivenni, akkor a számlát „feltöröd”, és a teljes összeg után kamatadót és szochot kell fizetned. Ekkor megszűnik a számla.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.