Szerintem a 4iG már kinott a NER-bol. Szoval megél, és nagyon jol, vézérunk nélkul is. Már talán nincs is mit adni Jászainak és nem is kell. Biztosan nem az ifj. Trump volt az utolso hír az idén. Novekvo bevételek, emelkedo nyereség és itt ott egy hír a Rheinmetall vagy a belépo USA urkutatási céggel kapcsolatban és akkor megálíthatatlan lessz.
stratégiát váltottak, speka felhúzók kirázása a cél minimális veszteséggel, amit még lenyelnek és odaadják olcsóbban neki. Nem az első leszorítási próbálkozás, de megteheti, ha látja, hogy nincs nagy verseny a papírért, és egyedüli gyűjtőként van jelen komoly szándékkal. A végtelenségig nem tudja eljátszani, mert szemet szúr, majd kiveszi, ne izgulj.
Egyet értek veled, de engem a választás nem zavarnak. Ha az ellenzék nyerne valószínű lenne 1 lefelé kör, de utána hamar felállna az árfolyam. Senki nem tenné, teszi majd tönkre az egyik legnagyobb hazai céget. Ez politikai öngyilkosság lenne. Ráadásul olyan külföldi cég van mögötte mint a Rheinmetall és választásokra lesz mögötte más is.
2026os választások sokat fognak számítani, ha ott kedvezően alakulnak az eredmények akkor ennek a papírnak nagy tere lesz. Jelenleg "csak" gyűjtés van, a fontos tevékenységeket behúzzák még ezek tejelése nem jelent meg az eredményekben sem. Az első komolyabb árfolyam robbanásra jövő ilyenkortól számítanék, de a választásokon sok múlik. Idén viszont 3000ig simán elmehet, de 2000 felett lesz az tutti. Egy direktebb hír és puff... Szépen építik fel, hetente hírek, ahogy kell. A hírek lehet lufik még, de azért ami ebben a cégben van az már korántsem az és nyílik az olló... Rába? Űr? One bevételek, ect... Ez már most is jó de jobb lesz.
Én konkrétan semmit nem várok, mert vakon vagyok. Ha valamihez nem értek, akkor az az űripar :D Azt nyilatkozták, hogy nem kerül majd "nagy" pénzbe a cégnek, mert befektető társakat keresnek és majd gyakorlatilag a 4IG szolgáltató lesz, szerződött partnerekkel. Persze majd azért az elején vihet akár 3-4 évig is, évi pár milliárdot, ami a cég eredményességét rontja. Utána viszont többet hozhat és évente! Ezek az üzletágak, ha bejönnek a cég részvényeiért majd kapkodni fognak még külföldön is. Főleg ha majd ötödölik és 2EUR vagy 2USD alatt tudnak venni a külföldi kicsik. Tetszeni fog nekik, de majd főleg nekünk akik maradtunk a papírban :D 1838ft
1700 körül kiszálltak, még a Trampi esés előtt Kawaszabira gondoltam is, hogy milyen jó lett volna megfogadni a tanácsát. De ücsörögni sem rossz. ☺️ Ha ilyen szépen emelkedne, még az osztalék is szép pénz lehet ha eljutunk egyszer oda.
Az űripar ból Mennyi nyereséget vársz? Én félek ezek a dolgok csak viszik a pénzt… Mindenbe lehet fantázia meg mindenben lehet bele látni mindent az idő eldönti úgyis az árfolyamot..
Törölt felhasználó2025. 04. 24. 11:08
az is a baj h robot kereskedik részben v egészben szerintem, tisztán látszik, meg az is h sokszor tömnek, mert tudják h lejjebb megy, most pl ha lemegy mondjuk 1810-re (nem tudom) akkor itt a robot minnél többet elad és ott visszaveszik, pont h ők csinálják ezt azzal h mindig réssel nyit és eddig egy kivétellel mindig betöltötte és valakik, pl jászai ismerősei ezzel is rengeteget keresnek, kockázat nélkul, mert tudják h lesz feljebb mondjuk 1600nál tudták h lesz 1800, nekik ez a kánoán
Azért érdekes, hogy még januárban itt a fórumon sokan mennyire örültek és ünnepeltek, hogy 1000 felett vagyunk. Most meg 1800 felett szinte semmi. :D Orbitálissal és KawaSzabival mi lehet??? Boavista is nagyon régen írt ide. BUX piros. Mi zöld és ez a lényeg. 1842ft és 345milla csendesedik a forgalom
Szerintem ebben nincs igazad. Ha a 4IG kapitalizációját hasonlítod a Telekoméhoz, én úgy gondolom gyakorlatilag most van egálban úgy, hogy a hadiipar, informatika, űripar, nincs is árazva szvsz. Telekomot előzi internetszolgáltatásban és Tv szolgáltatásban az ONE. Mobilban és vezetékesben vannak lemaradva. Ha a szinergiákat kihasználják, azaz a következő 2-3 évben az 1 vagy 2 szerződéssel náluk lévőket megkínálják komplexen és kedvezményt adnak nekik és "csak" 2%-ot sikerül elvinniük az már jó. Telekomnál hiányzik majd, itt meg +2%ban jelentkezne. A másik, hogy hallottam, hogy 1 hete vitték át a mentősöket az ONEhoz. (Konkrétan nekem úgy mondták, hogy Vodafonhoz) Régebben is fejtegettük, hogy mivel komplex szolgáltató lesz az ONE az állami cégek, szervezetek mind átmehetnek, ha letelik a hűségük. 1 cikkben írták is, hogy a Telekom fél, hogy az állami szerződések megszűnnek. Szerintem 5-6milliárdtól nem félnének, itt több mint 10milliárdos előfizetésről lehet szó. . Konkrétumoknál meg majd jöhetnek 15-25%-os ugrások is. pl.Trump, vagy Musk beszáll a cégbe esetleg a Rheinmetall mellé 1 újabb nagy hadiipari vagy űripari cég. Könnyen tudják majd reptetni az árfolyamot. 1844ft és 345milla napi átlag 1855ft!!!
Egyre kevesebbet fog mozdulni mostmár az ilyen hírekre. A jelenlegi árfolyam is egy erősen megelőlegezett bizalom a jövőt illetően. Üres hír, valakivel mindig tárgyal. Lassan már csak konkrétumra fog reagálni az árfolyam, szerződésre. Ha ez nem jön, akkor lassú csúszás lefelé.
1 hónapja 1700 alatt volt és közben volt 1500 alatt is a pánikban. Azért havonta közel +10%-ék bőven elég szerintem. nekem olyan árról is vannak részvényeim, hogy a beker áram 5 nap alatt meg 5Xöződött!!! :D Kell ennél több? Az ilyen emelkedés a legjobb, mert erősödnek a szintek. Már az 1800 feletti szinteket erősíti a papír, nagy forgalommal. Nagyon jól néz ki a grafikon. Szerintem akár jöhet majd 1 többéves emelkedő trend a papírba. Idén informatika és a telekommunikáció szállítja a nyereséget. Jövőre ezek mellé jön majd a hadiipar is. Itt a Rheinmetallnál dolgozó informatikai cégek folyamatos átvételére gondolok. Ha itthon lesz hadiipari akvi, akkor az kegyetlenül megnyomja majd még +ban. Dróngyártás és elhárítás is jó 1 év múlva komoly bevételeket hozhat és 2 év múlva már a műholdgyár is termel. Hadiiparban majd dübörögni fog a cég!!! A lényeg, hogy a következő 3-4 évben folyamatosan fog növekedni a bevétel, ebitda, nyereség! Ezt majd az alapok is meglátják és zsákolni fogják. Komoly emelkedések jöhetnek még. most csak az elején vagyunk és sokakat megtéveszt, hogy duplázott, mert alulértékelt volt, de a jövő még nincs beárazva. 1836ft és 341milla napi átlag 1856ft!!! SZÉP!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.