Na azt hagyjuk, nem vagyok elfogult a női nemmel kapcsolatban, vannak nálam okosabbak, akikre inkább hallgatok! Hosszútávon 4ig és Richter a célpont, csak itt nem jókor sikerült okoskodnom a női megérzésemre hagyatkozva! Azért az feldob, hogy 50%-os nyerő után búslakodom!!!😁
Ez aki lehet ülni elég relatív, mégis mennyi ideig ülsz majd? Synergont 10% bukóban adtam a nagy BKV fejlesztés híre után, azóta becsődölt a cég, azt nem lehetett kiülni. Mind1, te pénzed. Nem is nézem tovább ezt a részvényt :)
Jajj, szerintem ne égesd a pénzed tőzsdén. Várd meg míg kiolvadsz és menj vissza állampapírba. Nem rosszindulatból mondom, de ezzel a hozzáállással kaszinóba is mehetnél.
Én 1428nál pontozódtam ki. Majd jött ez a két nap 1900as felfutással! Közben visszaugrottam részben egy 100 pontos körre! Ha nyugton maradok sokkal több nyerő lett volna, Rice mindig is mondta, de nagy kitettségnél 50%-os nyerőben jó érzés realizálni is. Most a szar jelentésre dobtam a Molt és itt próbálom meg fialtatni, meglátjuk.
Kíváncsi vagyok mennyi saját részvényt vettek a héten. Remélem hétfőre a tárgyalásokról is jön valami hír. Ha ma itt 1700 körül lesz az árfolyam a jövő hetünk is szép lehet. Kell a pihenés az emelkedések után, de már megint zöld. Kell az esés is, mert akkor a skalplovagog elbizonytalanodnak :D 1748ft és 261milla
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.