Egyébként lehet tényleg nem kéne erőlködnöm, csak elismerni hogy ennek a papírnak most van tényleg vége. jön a zuhanás 3 Forintra, Pompi mennybe megy, én meg egy másik papírba. A vezetőség leszar minket, a shortosok leszarnak minket, a nagytulajok leszarnak minket. Lehet egyszerűen tényleg csak ki kéne szállni
dákóúrnak javasolom, hogy a sablondumákat tartalékolja a rádíós interjúkra a hozzánemértőknek, igenis tudnak mit tenni, csak nyakig benne vannak az esésben, ezt nevezik aszisztenciának ;)
https://invst.ly/oi34o Kibaszottul vékony jégen vagyunk jelenleg. 315 alá nem mehet. RSI is beadta az újabb vételi jelzést. Ha 315 alá megy én minden reményemet elvesztem szerintem ebben a papírban. Nem adom el azonnal, valószínűleg nézem még egy kicsit, de esélyes, hogyha letöri a 315-öt és utána nem pattan fel ezerig limites napokkal 1 héten belül, akkor kibaszom az egészet és vissza se nézek. Komolyan mondom több pénzt lehet keresni azzal ha beállok estmédiába és várok 3 hetet. Nemtom ki csinálja ezt az esést, de könyörgöm hagyja már abba és könyörüljön meg rajtunk
Globalis SzOpus Nyrt.