Csányi sem , hülye, hogy ide jöjjön, ezekhez. Amúgyként, ha érdekelné a vezetőséget a cég, akkor árfolyam karban tartás miatt vásárolnának. Úgy tudom most már vehetnek saját részvényt.
én bízom benne, hogy csak ennyire dilettánsan hülyék a tanácsadók a nem sztratégiai (kizárólag nyereség maximalizálásra tartott, lol) befektetéseket illetően, mert így legalább közelebb érezném magamhoz őket, mert én is b@sztam eladni csúcsközelben, ahogy ők appot és 41G-t
Közelíti a 319-es szintet. Ez a tűzzel való játszadozás első fázisa. https://invst.ly/ohjk- Úgy néz ki a mai esélyt ledarálják, szépen az ív mentén. - A második esély szintje a 314, már nagyon kicsi valószínűségű. Tűzzel való játszadozás második fázisa. Ha az ív mentén haladunk addig, akkor az a 305-ös szint ostromának kezdetét fogja jelölni. - Nem lebeszélés, hanem TA.
meg az hogy appot lokális mélypontján, harmadolás után adjuk el és véletlenül sem 1000 körül :D, gondolom kandeláber (mindentsajáterőbőlértünkelbecsszó) tibi gyereknek szűkösek a keretei a deal-re :D
Globalis SzOpus Nyrt.