Hát, nem tudom pontosan mi mondatja veled de azért más a két történet annyiban, hogy Tilray :1.6 billion marketcap / 12 % -os short floattal áll szemben BYND : 277 million marketcap 63% (!!!!!!!!!!) short floattal -- azért nem mindegy...
Nem tudom hol szálljak ki. A stratégiám azt mondatja, hogy most rögtön és felé se nézzek többet. -- Az, hogy 2021 óta ilyen hype-t egy ilyen vállalatban amely kész termékkel rendelkezik , nem láttam viszont a kiszállás ellen szól. Felrobbant Reddit, Stocktwits.
Redditen vki csinált egy összehasonlító elemzést a gme VS bynd kapcsolatban, és ő arra jutott, h ez nem lesz gme2. Persze senki sem tudja a tutit, majd utólag. ;)
Aztán lehet ennek ennyi volt, és 10 sem lesz. Ha ma nem húzzák fel 15-20 közé akkor ebből nem lesz újabb gme. Azt hiszem az valami 500 dollárig repült:)
Több van, nemrég volt vmi adósság rendezés rv csere ügylet keretében. Asszem 316m db részvényt adtak át, így kb 400m db van forgalomban. Ettől függetlenül a tegnapi 2 mrd db is bőven a teljes mennyiség többszöröse volt. Ja, plusz tegnap bekerült a #bynd a Roundhill Meme Stock ETF-be is. Bármit is jelentsen ez. ;) Amúgy van vola szépen. 8.5 aztán most 7.1.
Innen csak az a kérdés, hogy száll ki az ember… itt ma lesz egy pár HALT a mai kereskedésben, GME óta nem volt asszem ilyen. Kicsit sajnálom, hogy már nem vettem pár call-t, de nem panaszkodom így sem.
Már a FOMO viszi, premarket $6 felett bőven. Tegnapi forgalom ~2 milliárd (!!!!) papír volt. Adják veszik a #bynd army arcok. Eladják, aztán nézik még feljebb ment és újra beugranak. Őrület van. Célárak $10-Holdig. ;)
Beyond Meat
Mindenki megoszthatja a meglátásait az rv-vel kapcsoltban