Igen, SRV-re én sem adnám fel azt a pénzt. Annak az a feladata, hogy újra be legyen fektetve, gyarapodjon. Itt sem fontos a jelenlegi árfolyam a cégnek, láttunk pár ilyet. Alapvetően nem is azzal kell foglalkozniuk, hanem dolgozni a jó üzletek megteremtésében. Részemről ez rendben. Nyilván az irány nem kellemes, de egyáltalán az is csoda hogy itt tart.
Alapvetően arra gondoltam, hogy az ingatlan eladásból származó cash egy részét "beáldoznák"...de persze én is tudom, hogy azzal más a céljuk, meg nem a srv a fő szempont jelenleg. Csak abban bízhatunk, hogy valami tényleg nagy durranás van készülőben...ezért a nagy csend :)
Alapvetően arra gondoltam, hogy az ingatlan eladásból származó cash egy részét "beáldoznák"...de persze én is tudom, hogy azzal más a céljuk, meg nem a srv a fő szempont jelenleg. Csak abban bízhatunk, hogy valami tényleg nagy durranás van készülőben...ezért a nagy csend :)
Azért azt halkan megjegyzem, hogy hiába van megszavazva az SRV, ha a cégnek - a legutolsó beszámoló alapján - nincs szabad cashe halmokban. Olyat lehetne persze csinálni, hogy a real estate lány "feladja" az eladott ingatlan után a pénzt az anyavállalatnak, az pedig abból veszi önmagát. De kár is ilyenről merengeni jelenleg. A papír halott, a vezetőség kussol (értsd: biztos nagyban dolgozik), így egyértelmű a nihil. Egy nagy zuhé is benne lehet ha kritikus szintek esnek el a forgalom nélküli csorgásban.
Az a biztonságos EstMedia, amelyik márciusban 86 volt, aztán 134, majd júliusban 80 majd 156 majd onnan le 108? mennyivel kevésbé hinta, mint a Set? :D :D nyugalom, decemberben végéig biztosan jön hír, mert szerződés szerint addig kell megvenni az UniToolt, és Ivankánál is mozgolódás volt mostanság.
Hát nagyon nem jól van ez így!! Böföghetne már valamit a vezetőség!! Ha továbbra is így kussolnak rövid időn belül lemegy az árfolyam 80 alá is! Nem tetszik nagyon nem ,ez a folyamatos csorgás 😫 Én hülye a biztonságos est médiát beáldoztam 110 körül ,hogy ebbe bele vegyek, így sikeresen generáltam sokmilliós virtuális bukót jelenleg. A fene egye meg!!!
Vagy akár egy nagyobb pakk saját rv vásárlás is jól jönne most, hogy az a dugó eltűnjön. Persze a legjobb egy combos hír lenne...már q..va időszerű lenne.
Hú, ha most lenne vagy 30 millió szabad tőkém (szép is lenne)...szívesen megszívatnám ezt a kedves dugózó emberkét :))) Már csak brahiból is. Beadnám piacin vételre az egészet...csak pislogna a drága, mint hal a szatyorban :))) Persze, akinek van ennyi fölös tőkéje, szintén megjátszhatja ezt a dolgot :)))
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja