Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Én rég elengedtem, sőt, mélyen szurkolok, hogy neked legyen igazad. Tegnap abban bizakodtam, hogy ez egy bennfentes vásárló, csak olyan vad tétellel állt be, hogy rászóltak, hogy ezt mégse kéne. Ez egy szimpatikus verzió lenne. De ehhez azért hamarosan kéne egy nagy hír is.
A Globwise-szal összefüggésbe hozott paksi AI-adatközpont projekthez hasonló hiperskálás kezdeményezésekben a Delta mint technológiai rendszerintegrátor kaphat szerepet. Ezeknél a projekteknél a nukleáris és megújuló (zöld) energiaforrások hatékony IT-infrastruktúrába történő becsatolása a kulcskérdés.
Úgy tűnik, hogy sunyi módon mégia megvalósul a több mrd eurós Paksi Adatközpont : "Megbízást szerzett egy jelentős európai mesterségesintelligencia-infrastruktúra projekthez kapcsolódó tanácsadói feladatra a Globwise. A projekt egy hyperscale AI-adatközpontplatform fejlesztése Paks közelében, a Paksi Atomerőmű szomszédságában, amelyet a tervek szerint kifejezetten nagy energiaigényű AI- és HPC- (nagy teljesítményű számítástechnika) felhasználásra méreteznek – számolt be róla a HelloMagyar." "A Globwise feladata most az, hogy az ügyletben tőkebefektetőket, infrastruktúra-fejlesztőket, szuverén befektetőket, stratégiai üzemeltetőket és más releváns szereplőket találjon, illetve összekapcsolja őket a projekttel."
De miért érzem úgy, hogy ezentúl jóval több közbeszerzést fog nyerni a Delta,? Sokkal átláthatóbbá válik a közbeszerzés, és nem szorul ki más" mellett? Vélemények?
Értjük! Tehát tegnap vett volna 1,5 darabot 53-54 forintért, de 10 perc alatt megvilágosodott és ma már nem kell neki egy darab se 49-ért. Világos. :))
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.