Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Azt nem értem, hogy mit remélnek azok, akik bent állnak komolyabb darabszámokkal vételen az aktuális ár alatt 3-4 vagy több ft-tal? Ha 60rol esik 56ig, az nem fog ott megállni, esik tovább, mint pl. most is. Ha valaki be akar szállni egy felkörre, akkor vegyen piacin, azzal felfelé hajtják az árat, de ha folyton alá állnak azzal csak lefelé huzzák.
Ilyet… hanyszor szopja be az ember! Komolyan mondom nem hiszem el… ahogy elindult mondom bovitek 71 rol. Persze hol sikerult 60nal…most meg mindjart 50 alatt. Ebbol soha nem tud kijonni az ember sajnos.
Nagyon szépet csinált így is, nem gondoltam volna a napokban... rengetegen ragadtak csak frissen be az előző pár hét 60 körüli felrántásaiból, ez most ki tud olvadni, ha vesznek 10mio db-ot a piacon befektetők, azt ezt felszívja, ha nem akkor ez van, amit látni... aki meg épp 45 alatt vette, nem gondolkodós... de legyen 10mio db vétel és rántsák fel 70-re stb. telik a nap látjuk, mi lesz a vége, és a jövő hét... túl ne vásárolja senki magát szerintem, mert csak a beragadottak köre frissül, sajna ez is benne van...
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.