Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Amúgy megnéztem az egyik számlán 41.75, még 2024 májusi vétel, a másikon 53 az átlag beker. Ezt idén októberben vettem. Egyiket sem adtam el. Mostmár tudod mi a célom. Nem a fillérezés ennyit segítek.
Ezt kérdezem én is reggel meg tegnap. Látszik hogy valaki beszállt meg ki. Írtam hogy talán tulajdonosi átrendeződés volt vagy akár a 10 milliós kölcsön részvényeket adták vissza?;
Akkor kik csinaltak a majd 2 milliardos forgalmat 2 nap alatt?Mennyivel emelkedett ?Mennyivel nyomtak le?Na ugye.A szamok nem hazudnak.Par speki kiszallt.Majd visszaveszik 100ft felett.
Fórum azért van hogy leírjuk a mit gondolunk. Szerintem nem volt felesleges például összeszámolni hogy 2 nap forgalom meg srv meg az átlag mennyi volt. Jó tisztában lenni az arányokkal. Neked az a bajod ha valaki nem csak fölfelé beszél hanem néha próbál mögé nézni a dolgoknak. Látszik hogy megint manipuláció volt az elmúlt 2-3 nap. Ez nem normális kereskedés.
Szanalmas mennyi irigy alak van.Pedig itt legalabb van mire emelkedni/455 milliard ft/.Mig odaat szarra kerestek magukat egy olyan reszvenyben amiben minden nagyon szep es jo csak profit nem keletkezik.Vilagon mindent is megvettek,de profit az nuku.Lasd Raba.Es azok a szerencsetlenek sajnaljak Tolunk ezt a keveset.Ez a ceg profitot termel,sot ul egy par milliard kp.-n.Ott meg a hitel mar kicsordul a padlason.Annyi szazalek nyero utan eleg pitianernek kell lenniuk,hogy inkabb csendben maradnanak.Jo vastag bor van a kepukon.
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.