Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Kívánok mindenkinek jó egészséget,sok nyerőt,és boldog új évet!! - A Deltás tisztikarnak is - !!
Törölt felhasználó2021. 12. 31. 08:33
2021 a nyomda éve volt!(2 évig tartott megtalálni, de külső segítséggel úgy tűnik ment!) Kíváncsian várjuk 2022-ben mi fog dominálni! Reméljük a vastagon fogó toll és a zöld éve lesz! “Távozik és érkezik itt mindenféle ember,egyre száll a sok-sok gépmadár.”🛫💰💰 Addig is BUÉK!🤡🥳
Most nezem sikerult megkeletkeztetni a reszvenyeket?Akkor lemeletileg januar vegeig meg is erkeznek utana mar erdekes lehet.Ugy latom a decemberi rally is elmaradt pedig en arra azert szamitottam hoyg legalabb ebben az evbe 100 fole huzzak.Ugy latszik az EU nem kuldte a penzt is most megszoritasok voltak a brokiknal OV visszakert egy kis penzt a 13. havi nyugdijra xD
Nyár közepén is látható volt mar hogy 22 es évben indulhat. Írtam is tobbszor. A folyamatok a ceg eleteben adják tök egyertelmuen a választ . Szvsz a ceg most lehet kész 90 95% ban. Majd ha elkeszul onnan lehet varni a csavart ha lesz,szvsz lesz. A kerdes csak annyi szvsz hogy mikorra fut ki a dolog es mennnyi a vege 😁 Még 22 ben, vagy 23 tavasza. En igy is rendezkedtem be "fejbe". Szvsz vagy január februar megindul (helyere kerul minden puzzle) es nyárig kifut vagy, éves zárás utan, azaz juli 1 utan valamikor. Esetleg ha csak eves zaras utan indulna,esetleg lesz lenne mire indulnia, attol függetlul ha semmi extra nem lenne juni 31 ig, azert az arfolyamot en masszívan 100 fole varom eves zarasig. Nem nagy osszeg az sem, de meg mindig realisabb ennel. Lehet anyazni oket meg kopkodni mindenert de szvsz mar most siman er annyit . 100 - 120ft szvsz nevetve. Csak ott vagyunk tartva a cumiztatóba. Technikai dolog miatt lehet itt tartva ami jo esellyel januarban zarulhat szvsz legalabbis remelem 😂. Es onnan kezdődően jöhet a lényeg elso szakasza, akár a 100 ft fölötti arfolyam szvsz. De minket a csavar erdekel hogy mikor jon, ha jon😁 Szvsz ket kérdés van, mikor lesz vege a technikai dolognak azaz mikor engedik el? Es mi a vege az arfolyamnak? (mert nem ennyi szvsz, ez az arfolyam egy vicc ) Simán kinezem azt is beloluk h eves zarasig itt tartjak,de azt is hogy beverik 100 150 koze, ott meg beszivnak minden papirt ami elado lesz. Aztan megint kivaras. Zaruljon le vegre a deal teljesen hivatalosan igy kozel 3 evhez közelítve ez a legfontosabb. Utana lehet agyalgatni tovabb szvsz. Sok nyerőt mindenkinek a jövő évre! Ezt mar leuljuk a budin nem tétel 😂
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.