Kis esti mese : Helyszín : USA A kibocsátott államkötvények nem keltek el csak felárral a izraeli konfliktus miatt . Szóval a hosszabb lejáratú kamatok emelkedtek. Ez gyakorlatilag akadályozza az emelkedő infláció mellett a FED/et közvetve az EKB-t a kamatcsökkentésben . Hm. Sőt kamatemelés került a látótérbe . Mind a jelzáloghitelek mind a vállalati hitelezés az adósság újrafonanszírozása drágul ..
A közgyűlési előterjesztés előtt és a választás előrehaladtával ez a néhány nap a lehetőség a "feltankolással". - Utána mindenki elkésett!!! Amíg az OTP nem válik meg a pakkjától, nem érdemes beijedni. (Csányi mindent tud, csak viselkedik.
Nekem az volt furcsa a chartjaiban, hogy bármikor néztem azon csak long volt, az enyémen meg csa csökkenő csatornát láttam már akkor is és ez még most sem változott. Nagyon beetettek embereket ide 800-1000 ft környékén ezzel a Waterlooval!
Na igen érdekes volt a visszavonulás időpontja az biztos .. Sokan meg be lettek jól dumálva . Most se tudni milyen hír jön még de rá csaptak a papírra . Jó befektetés egy ingatlanválság kezdetén ..
Appeninn real