A Földi László jól beszél, azért jó dolgok is vannak a közmédiában...elismerem. De a kommunikáció az Opus felöl akkor is fontos...a kopasz meg hazudott...sokat...
Mondjuk az elmúlt napokban ez valóban látszódott, jómagam is kiszálltam opiból, forgattam, visszaszálltam, mert lehetett érezni a trendet...kb vége is egyenlőre. Ellenben, amikor hírre tömés volt, 100 millás átlag hírtelen 1 milliárdos lett, az nem a kisbefektetők átszállása volt a nuti...est-be.
a kommunikacio mozgatja az arfolyamot? azt hittem a nagy vevok meg a nagy eladok az meg nem te vagy, meg nem en es meg a teljesitmeny se szamit legalabbis nem ugy - A TOZSDE AZ UGYANOLYAN ESZKOZ, MINT pl. AZ ATOMBOMBA VAGY A MEDIA ha sarkos vagy szokatlan, akkor tessek izlelgetni a szavakat
"Szaros pár milliárddal visszahúzhatnának mindent a helyére" - ez most hogy? ez hogy all igy ossze? nem gipsz jakabnak huzogatjak xy-ra az arakat, ha meg nem tunt fel - elso blikkre nekem az latszik, hogy minden ml-ner rali kizarolag (tulajdonlasba) beszallas miatt volt, az emelte fel az arfolyamot es csak addig tartott - ezek oldalvizen raliztattak a ballibek a szabotazs papirokat, hogy az ott kepzett hasznokat lesziuvjak a kicsiktol a total semmit ero szabotazs papirokra cserelte le a nep a ner papirjait jelentos reszben egy ujabb szpts a sorban az "uj devizahitel"
https://www.youtube.com/watch?v=l_UUon3SEPQ ha meg nem esett le volna mindenkinek, haboruban elunk es ez a haboru folyamatos az, hogy a ner papirok szallingoznak lefele, mint telen a hopihe, az nyilvanvalo kiknek az erdeke elsodlegesen mig ml-ner oldalrol ez tobbfele megkozelitest is lehetove tesz - ha leul az ML fikazos hype, az lehet tobbet hoz a konyhara, mintha paran emiatt megorrolnak rea ez igy nem feltetlenul logikus es mukodokepes megkozelites - pl a szabotazs papirok (est,futur,nut,set, ..) folyamatos huzogatasa is ballibes produktum az egesz egy rendszert alkot es ez joval nagyob a BETnel, vagy MLnel, NERnel ez boven tulmutat mindenen, ami magyar ez globalis szintu jatszma es amit mi latunk, az csak a helyi showmusor, pici fogaskerek a nagy gepezetben ha innen kozelitjuk meg es elkezdjuk felfejteni a szalakat, akkor feltarul a kep es letisztulnak a foltok
Szaros pár milliárddal visszahúzhatnának mindent a helyére. A lopott (vagy nem?) pénzek töredékéből. Olyan (hozzátok eddig) lojális emberekkel b.sztok ki, hogy majd pislogtok attól amit okoztok...
Mekkora rohadék gazemberek ezek. Sok éve lojális vagyok hozzájuk szavazás, politika terén. Lenyeltem még azt is, hogy a szar közmédiát a leghülyébbeknek csinálják, nézhetetlen szar az egész. Már a pesti srácokat sem szivesen figyelem, mert olyanok, mint akiket elárúltak (áldozat arc). Balf.szok voltak a kampányban is a balf.sz "alkalmatlan" stb szövegükkel. A legfontosabb, hogy hazugsággal ellopták a pénzem felét kb eddig. Isten ne adja nektek, hogy teljesen csödbe menjek mert számon fogom kérni, szerintem nem egyedül. Azt sem tartom kizártnak, hogy az a pár száz elkeseredett, átb.szott (hazúg jövőtervek a cégekben) kisbefektető indít el egy olyan mozgalmat, ahol bukik az egész jelenlegi politikai "elit" patk.ny népség. A másik politikai oldalakat alapból utálom, nehogy azzal gyertek, azok meg kitalicskáztak mindent az országból...ezt nektek "cégvezetés": https://www.youtube.com/watch?v=hrTSFKab16U
,,Mészáros Lőrincben és Tibocz Istvánban többek között az is közös, hogy mindkettejüknek van tulajdona az Appeninn Nyrt.-ben, ami tavaly 3,2 milliárdos nyereséget hozott össze. Az Appeninn 39 ingatlannal rendelkezik, összértéküket több mint 50 milliárd forintra becsülték."
(UP)PENINN