És szintén a tényszerűség kedvéért: a cukorgyárak '90-'94 között lettek eladva, Orbánék deklarált szellemi örökségét jelentő Antall kormány alatt... . Ismét csak ugyanazt tudom mondani: ha hallgattál volna...
Akkor megnyitom.. Volt is elégedetlenség Magyarország MIKROKLÍMÁJA MAGASABB MINŐSÉGŰ MEZŐGAZDASÁGI TERMÉKEK ELŐÁLLÍTÁSÁT EREDMÉNYEZI,HÁT KÉREM EZT IS ELENGEDTEK!! Nehogy már azon a szinten legyünk,mint a Franciák AZTÁN SZÉTTÁRTÁK A KARJAIKAT SAJNOS NEM TUDTUK ELÉRNI.. elég ennyi adalék..úgyhogy van itt amin magasabb szintet kellet volna kialkudni!! Hiába hivataloskodsz..Cukorgyárak mentek a LEVESBE.. JÓ EZ CSAK EGY A SOK KÖZÖL..
Akkor megnyitom.. Volt is elégedetlenség Magyarország MIKROKLÍMÁJA MAGASABB MINŐSÉGŰ MEZŐGAZDASÁGI TERMÉKEK ELŐÁLLÍTÁSÁT EREDMÉNYEZI,HÁT KÉREM EZT IS ELENGEDTEK!! Nehogy már azon a szinten legyünk,mint a Franciák AZTÁN SZÉTTÁRTÁK A KARJAIKAT SAJNOS NEM TUDTUK ELÉRNI.. elég ennyi adalék..úgyhogy van itt amin magasabb szintet kellet volna kialkudni!! Hiába hivataloskodsz..Cukorgyárak mentek a LEVESBE.. JÓ EZ CSAK EGY A SOK KÖZÖL..
Már még az Eus feltételünket is Fideszre tolod 2002-ig voltak hatalmon,Mintha 2004-es belépés napjáig ezen semmit nem lehetett volna JAVÍTANI! Tehát olyan az Eus belépés feltétele ahogy a Fidesz elgondolta!! Nagyon téves FELFOGÁS> Ki írta alá...Jelzem ettől a Fidesz jobbat akart,mint amit a Balosok előírtak..2004-ben! *** Még ezt se vállalod be!!! gondolod ezzel meghazudtolod a TÉNYEKET..
Az van, hogy Orbánékkal együtt a keményvonalas Fidesz hívők 2010-es Jobbikosok lettek valójában... El kell olvasni a 2010-es Jobbik programot, Orbánék pont azt hajtották végre, az elvakult Fidesz hívők pedig pont ennek tapsikolnak. Jobbik ezért nincs már, mert úgy hívják, hogy Fidesz. . Orbán a legnagyobb szélkakas az elmúlt 30 év történelmében és minden idők legkártékonyabb, leghazugabb, legtolvajabb kormányát hozta létre. Minden következményeivel együtt évtizedes rombolást végzett.
Nem egy dolgot emeltem ki, hanem a lényeget. Azt írtad, hogy ez a disznó únió mennyi mindenbe beleszól szegény Orbánék kárára. Én pedig emlékeztettelek rá, hogy ezzel a disznó únióval Orbánék tárgyalták le ezt a sok dolgot, amibe bele akar szólni, a feltételeit is ŐK FOGADTÁK EL... A lakosság pedig 84%-os többséggel megszavazta a csatlakozást. Szóval a lenti dumáddal a '98-2002-es Orbán kormányt és a 84%-os népakaratot köpöd szembe.
"nincs itt mellé beszélés,a gyakorlat eldönti ,hogy jó vagy rossz a törvény ,mindenen lehet változtatni" . Ez is érdekes duma a MNYP-k beszántásának tükrében... Ott csupa VÁLTOZTATHATÓ dolgok (pl. drága működés), mint "érvek" alapján lett lenyúlva az egész a ti nagy tapsikolásotok mellett, a "mindenen lehet változtatni" duma valahogy akkor nem került elő...
"Olyan sok dologba bele szól az Únió…" . Évekig tárgyaltunk velük a tagfelvételről, a tárgyalási fejezetek nagy részét Orbánék tárgyalták és zárták le velük. Ezt csak emlékeztetőül írom, mert tudom, hogy a Fideszes agy erősen memória problémás. (persze azt is tudom, hogy ez nem időbeli különbséghez kötött, ha Orbán éppen a múlt heti szövegének mond ellent, akkor már a múlt hét is kihagy a hívők fejében).
Olyan sok dologba bele szól az Únió ,ha annyira csorbítaná a munkavállalók jogait ez a törvény biztosan itt is lenne jelentgetés meg raportra hívás ,álhiszti az egész,mindenki ugyanúgy fogja dolgoztatni az embereit mint eddig ,mert nem tudja másképp hiszen a kereskedelem az ünnepekhez igazodik, a szerelő üzemek a beérkező megrendelésekhez , minden marad a régiben csak a dolgozó odafigyelésén múlik mit ,ír alá.akit eddig kizsákmányoltak azt gyanítom most is kifogják ,aki nem azt ezután sem ,ilyen egyszerű .nincs itt mellé beszélés,a gyakorlat eldönti ,hogy jó vagy rossz a törvény ,mindenen lehet változtatni ....a boltok is nyitva vannak újra vasárnap
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül