A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Az a "puffer" én voltam.. csak egy nappal elkéstem, mert a 4900 alatti szintnél nem tudtam gépnél lenni. Ott szívesebben vettem volna még, mint 5000ren tegnap, meg ma egész 5080ig.
Egyik tőzsdei céget sem lesz célja az új kormánynak (ha lesz új kormány…) tönkretenni, hisz egyes kivételektől eltekintve ezek piaci alapon is jól működő, adót fizető, stb. cégek. . A tulajdonosi viszonyok megváltoztatása viszont érdeke lehet, de az meg engem - őszintén szólva - cseppet sem érdekel, ha tiborcz és (bűn)társainak át kell adniuk a részesedésüket. . Egy ideig úgy voltam vele, hogy ha a Waberer’s visszakorrigál oda, ahol vettem, akkor eladom, de most nem látom ennek okát. Pánik (így eladói nyomás) jó eséllyel lesz a választások előtt, de legfeljebb majd akkor kell hígítani…
A cég értéke 6500 Ft fölött van úgy, hogy még nincs beleszámítva több készülő projekt és a logisztika felfutása.. Nem tudom elképzelni, hogy ezt ne érje el, vagy jelentősen csökkenjen az árfolyam, hiszen kormányzati hátszél nélkül is tudja! Nagyon nehéz lenne egy új kormánynak tönkretenni a Wabit, mert célzottan nem is lehetne.. csak más hasonló tevékenységet végző cégek együttes megszorongatásaval. Részemről ennek az esélye 0, azaz nulla!
Amugy en meg szamitok egy valasztas elotti raketazasra. Lasd.. DJT amerikaban. Lesz egy ajandek a reszvenypiaci befektetoknek. Akkor eleri regota taglalt arfolyam szinteket.
Ha nagy befektető, és nem akarja futni a 2026-os választásokkal a politikai kockázatot, akkor már elkezdhetik adogatni a 2-3 évvel ezelőtt vásárolt pakkot.
Múltkor egy kolléga beirt valahová,nem emlékszem melyik fórumba,2 mondatot kábé,volt valami meglátása!Akkor nekiesett,hogy mikor regisztrált,azt 1 éve,vagy mit tudom én mióta nem írt be,biztos klón,stb!🤣
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link