Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Ráadásul short setup (trigger nélkül). Hiába m15-m30-n zavaró a hétvége. 200 pont emelkedés a low-tól meglett, 300 nem (kezd jelentősen csökkenni az esélye). Eddig hozta az elképzelést.
Nem olvasol a sorok között :D? Ezt a vagyonkezelési formát családok is választhatják a felhalmozott vagyon egybetartására (értsd: ellopott pénz), úgy látszik a bizalmi vagyonkezelői státusz körében nagy a nemzetközi felháborodás? Az öröklést már nem terheli adó, a gyerekeknek kötelező eltartani a szüleiket... szépen csomagolják, viszik át a vagyont, szépen legalizálnak és biztosítják a nyugodt öregkort, miközben beszántották az MNYP-t és egy mai 30-40-es elég komoly összegű nyugdíjra számíthat, ha a várható 2-300 eurnak megfelelő összeg annak lesz tekinthető... Szépen csomagolják, jól adják el, a nép örül és boldog :D
:)) "Richter és Mol-pakettet kap a Corvinus Egyetem alapítványa2019. február 11. 13:04 Egy új alapítványi formát, vagyonkezelői alapítványt hoz létre a kormány, mely a Budapesti Corvinus Egyetemet fogja fenntartani - jelentette be Trócsányi László igazságügyi miniszter. Palkovics László innovációs miniszter azt közölte, hogy az alapítvány vagyona 380 milliárd forint értékű lesz, miután a kormány mind a Mol, mind a Richterben fennálló 10 százalékpontos tulajdonrészét átadja."
Köszi, de ez nincs így. Kezdek kicsit visszaszokni a magyar piacra, nincsenek konkrét tesztjeim. A bullish slingre csináltam egy év tesztet a NQ minin, m3-n. Ott pl nagy volt a várható érték varibalitása, sokszor nem érte el a célárat, elment irányba majd gyorsan fordult (nyilván 4. hullám utáni megindulás), sokszor pedig nagyot ment, inkább elképzelés megerősítésére, mint kereskedésre használom. Konzisztens, de kevésbé megbízható. Ahogy látom szépen jöttek az eladók, nem tudom képes lesz e átütni.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!