Hathor!! ha , a részvényes közgyűlésen megkérdezem a NRG eladásának körülményeit - kiemelve az E-STAR treasury üzletág igazgatójának véleményével - ezáltal a részvényesek évente 3 milliárd forintot vesztettek , viszont Soós Csaba off-shore számlája némileg plusszos lesz , mi lesz a válasz???
A kötvényeseket sajnálom továbbra is!
Nem kívánom senkinek a veszteséget!
Engem is megkeresett az Equillor az összes E-star, B-tel kötvénnyel. Mindig elutasítottam Őket.
Amikor visszakérdeztem tőkegarancia van, és azt mondta, hogy igazam van, az nincs, akkor szépen lerakta a telefont.
Ezzel megbeszéltünk mindent.
A céggel szemben nemfizető Önkormányzatok által bajba került cégsors mára teljes feledésbe merült mindenki részéről.
Hajrá Magyarország!
Hajrá kis papírok!
Remélem BÉT talpra áll, és melkedésbe kapcsol.
Még ha naív is vagyok egyesek szerint.
Igen! Ebben bízom, a gazdasági fordulatban, gödörből kimászásból, szétvert piacunk stabilizálódásában, szétütött ingatlanpiacunk, szétütött tőkepiacunk megtalálásában.
Ezért elnézést a pesszimistáktól!
na ne hazudj!!!
nem történt??? Soós beégett pl, még az ESCO mutyis banda is leszavazta a javaslatát és nem kapott további 120 napot sem a megegyezésre
kiderült hogy nem akárkiket sikerült kifosztania
így a csődgondok visszahívási kérelme megtörtént és juhásza elkészítette a 24 oldalas feljelentését is
Bejelentették: hamarosan indul a dollárkötvény-kibocsátás
2013. február 12. | 07:56
Magyarország dollárkötvény-kibocsátási szándékot jelentett be az amerikai értékpapír felügyeletnek (SEC) hétfőn - számol be a Reuters hírügynökség. A tényleges kibocsátás akár a következő napokban sorra is kerülhet, miután a múlt pénteki Moody's felőli hitelminősítői értékelés már nem jelent technikai akadályt a kibocsátás megkezdésében.
Miért nem szólsz a BÉT felügyeletnek, hogy ne engedjék a papírt kereskedni, mert ezt venni nem szabad? Amíg kereskedhető, addig miért nem lehet venni?
Ráadásul az embernek nincs egy vesztő pozija sem a papíron.
Mára 222es legmagasabb vételem is beért, ami próba vétel volt kötvényesi csődtalálkozó előtti percekben.
Ott nem történt semmi érdemleges. Azt mondják a kötvényesek együtt pogácsáztak Soóssal kellemes hangulatban.
azt te szeretnéd
ez a gigabotrány felé tart
lásd csődgondnok visszahívatása
miért is volt rá szükség vajon?
és ha elfogadja a bíróság akkor mi is fog történni???
nézzük hányször is felezett 12300-ról???
min 8-szor?
vagy úgy is nézheted, hogy több mint 98%-ot esett
Itt senki nem ültet be senkit
Már a longosok nem is írnak a topikba, ha észrevettétek volna.
Ahogy én észrevettem már más kis papírban sem mernek írni, mert rögtön előugrik 3-4ember, aki betámadja. NA persze ezen embereknek nincs ilyen papírjuk és nem is akarnak ilyen papírt.
Azon gondolkodom, hogy csinálok egy gazdasági fórumot én is, szabad vélemény nyilvánítással, személyeskedés, betámadás nélküli fórummal.
E-STAR