Topiknyitó: commander8 2010. 09. 25. 19:12

Gyurcsány nem ment el a 2006 őszét vizsgáló meghallgatásra  

Azért nyitottam a topikot, mert kíváncsi vagyok a véleményetekre. Ki az aki elfogadja, ki az aki nem.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2010. 09. 29. 14:35
#20
érik az előzetes a pszichopatának
Törölt felhasználó 2010. 09. 29. 10:10
#19
szorul a hurok feri és a többiek töke körül. végre.
commander8 2010. 09. 29. 09:46
Előzmény: #14  szivacs
#18
Balga módon azt hittem, néhány hete, hogy lehet veled értelmesen beszélni.
Ha elolvastad és megértetted volna a hsz-emet, akkor, rájöhettél volna arra, hogy a parlamentet, mint intézményt én is tisztelem. De csak úgy tudom ezt tenni, ha nem csinálnak belőle majomcirkuszt. Mert ez a bizottság bizony nem más.
commander8 2010. 09. 29. 09:43
Előzmény: #12  Törölt felhasználó
#17
Nézd nem akarok veled személyeskedni, te kezdted. Neked szerintem nem ártana egy mély önvizsgálat, azt követően, hogy elvégezted a 8. általánost. Képzeld vannak még ebben az országban olyanok is, akik saját véleményüket írják mondják, mert van nekik olyan.
commander8 2010. 09. 29. 09:39
Előzmény: #9  Törölt felhasználó
#16
Hát szerbusztok Testvérek!
Csak meg szeretném jegyezni, hogy nem azért nem válaszoltam azonnal a hsz-edre, mert nem tudtam megfogalmazni a mondandómat, hanem azért nem mert, nem voltam számítógép közelében.

Az igaztalanságot arra értettem, hogy azért ahhoz pofa kell ám, de igen vastag bőrrel, hogy a választások után egy politikai uszítást elkövető képviselő banda, kivizsgálja saját uszítására tett rendteremtő lépéseket. A bizottság tagjai között többen érintettek voltak az akkori eseményekben, minek következtében az elfogulatlansága súlyosan megkérdőjelezhető.
A szolgálati szabályzatot ennyire ismered? Már csak azért is kérdezem, mert hogy idézel belőle. Akkor most kinek is van igaza a te véleményed szerint? A rendőröknek, akiket magára hagytak, vagy a csőcseléknek, akik szétverték a várost?

A hsz-ed többi részére nem reagálok, mert az nyilvánvalóan provokatív, ha azt tenném, akkor lesüllyednék a te szintedre, és ezt nem akarom.
Talán annyit, hogy valóban elkövettek törvénytelenséget mindkét oldalon, de szerintem egyetlen rendőr, kormányzati tisztviselő sem agitált amellett, hogy ugyan menjen már az utcára a randalírozó tömeg és törjön zúzzon, mert nem Orbán Viktor nyerte meg a választásokat.
Törölt felhasználó 2010. 09. 27. 13:52
#15
Azt a sünt is beidézik ebbe a bizottság(osdiba), aki a mozgássérültet tolókocsistól fellökte, hátracsavarta a karjait, majd ellopta a maroktelefonját?
Csak úgy kérdezem.
szivacs
szivacs 2010. 09. 27. 13:34
Előzmény: #1  commander8
#14
Nagyon helyes!
Senkinek sem kéne elmennie, még a bizottság tagjainak sem.
Sőt, a képviselőknek sem kéne bejárni! Cirkuszba, minek?
Minek fizetünk évi 1 milliárdot ezért a színházért?
Úgyis minden a megfelelő helyeken dől el!
Az alsóházat is céges bulikra kéne bérbeadni, mint a felsőházi termet, az legalább hozná a pénzt, nem vinné!
El kellett volna adni az egész házat Farrokh Bulsarának, amikor meg akarta venni.
exley 2010. 09. 27. 09:37
Előzmény: #11  jumbo2
#13
Fletóval nem érdemes "kekeckedni".
Törölt felhasználó 2010. 09. 26. 18:44
Előzmény: #8  commander8
#12
Vidd az MSZ(M)P pártkönyvedet is!!!
jumbo2 2010. 09. 26. 18:04
Előzmény: #1  commander8
#11
A bíróság és ügyészség majd teszi a dolgát, Gyurcsány már nem tudja megakadályozni ha elmegy egy ilyen meghallgatásra, ha nem.
Törölt felhasználó 2010. 09. 26. 17:43
Előzmény: #9  Törölt felhasználó
#10
Meddig vizsgálják még ezt a tv székházas marhaságot? 4 éve volt könyörgöm, felejtsék már el!
Törölt felhasználó 2010. 09. 26. 17:30
Előzmény: #8  commander8
#9
Melyik része igaztalan:
- az, hogy az MTV székháznál magára hagyták a vidéki rendőröket?
- az, hogy a későbbiekben a felhergelt azonosító nélküli "rendőrök" válogatás nélkül ütöttek mindenkit ahelyett, hogy a rendbontókat emelték volna ki?
- hogy a fogvatartottakat ütötték és megalázták még a bv. intézetben is?
- azt, hogy a katonai ügyészek szemébe hazudozva védték a "mundér becsületét"?
- azt, hogy egy magasabb rangú rendőr sem lett elszámoltatva, politikusról nem is beszélve?

Ha már demokráciáról beszéltek elvtársak, ahhoz az is hozzátartozik, hogy a tüntetésről a rendbontókat viszik el, és ezt a szolg.szabályzat betartásával, nem vadállatokat felhergelve rászabadítani a békés tiltakozókra.
Elhiszem, hogy véded az elvtársaid becsületét (ha hiszel még benn) , de legalább most próbáld meg kívülről szemlélni azt a rengeteg törvénytelenséget, amit mindkét oldalról elkövettek. A problémát súlyosbítja, hogy a nagyobbat a Magyar Köztársaság rendőrei a kormányzat támogatásával tették!
commander8 2010. 09. 26. 12:35
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
#8
Egyetértek.
A bizottság - egyáltalán létrehozása - közönséges komédia. Azt is megkockáztatom, hogy méltatlan a parlamenthez.
Ugyanakkor az sem jó, hogy mindenféle következmény nélkül bárki részéről megtehető, hogy egy vizsgálóbizottság idézésére valaki "beintsen", valamiféle homályos jogértelmezés alapján.
Megjegyzem: Én elmentem volna és ott aláztam volna meg az egész bagázst. Erre meghívtam volna a sajtó képviselőit is, kürtöljék világgá amit mondta. Amit a levelében leírt, azt az ország nyilvánossága előtt élőszóban mondtam volna el. Égjen a pofája ennek a nyilvánvalóan igaztalan hazug bandának.
sanka 2010. 09. 26. 10:18
Előzmény: #6  Törölt felhasználó
#7
szevasz, bohócnak ott van ov!
Törölt felhasználó 2010. 09. 26. 09:21
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
#6
A valódi kérdés az, hogy a második megállapításod indokolja e az elsőt.
Szvsz ha a bizottság köztudottan az önkormi választások előtti cirkusz része, vajon szükségeltetik-e, hogy Mo volt miniszterelnöke fellépje bohócként benne?
apocca
apocca 2010. 09. 25. 23:00
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
#5
Ha többet olvastál volna Gy,F blogjából, akkor őnála is találkoztál volna hülyézéssel (pontosabban a nem normális kifejezést alkalmazta), és még egy érdekesség a blogba rendszeresen beírók (és gy.f hívők), még kicsit régebben Szanyit szimplán alkoholistának tartották.
Amúgy meg valóban több mint unalmas, és igen káros színjátékot folytatnak a politikusaink a bőrünkre.
Törölt felhasználó 2010. 09. 25. 22:46
Előzmény: #1  commander8
#4
Egyszerű a kérdés:
- Hogy Gyurcsány nem ment el egy parlamenti bizottsági meghallgatásra, gáz. A demokrácia megcsúfolása.
- Hogy politikai célból és nem a valódi "igazság" kiderítésének céljából alakult a bizottság, az nyilvánvaló, és hogy a bizottságban az ügyben érintettek döntéshozók (nyilvánvaló elfogultság, ha egy sértett kezd el "oknyomozni" bármilyen ügyben), ez gáz. A demokrácia megcsúfolása.

1:1

Sajnos így mérik a magyar belpolitikát közel 20 éve. Ezért tartunk itt...
martin36
martin36 2010. 09. 25. 21:38
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
#3
Szó se róla,Szanyi összes megnyilvánulása után nekem az jut rögtön az eszembe,hogy egy alul művelt traktoros simán kikérné magának,ha az intellektusukat egy lapon említenék.
Ferencről meg annyit,hogy mint az összes sumákolást,mellébeszélést halandzsázást és semmire sem való szófosást-gyönyörűen eltanulták egymástól.
Ezredszer is:egyik kutya.másik eb.
Törölt felhasználó 2010. 09. 25. 19:39
Előzmény: #1  commander8
#2
hát ...nem könnyű ez a cucc , ha nem zsigerből szólunk hozzá. gy a blogjában , levelében megindokolja hogy miért is nem megy el , míg a bizottság tagjai meg verik a blattot , hogy már pedig kötelező megjelennie .. a meccs érdekes lesz , ha a bizottásg valami feljelentés félét fabrikál ebből.. (sztem nem fog , mert lehet hogy nagy lenne a bukta , hacsak nem valamelyik azóta már átvedlett orbán viktor nevű bíróhoz nem kerül oda a cumó)

egyre durvább és durvább a cucc , ahogy haladunk szépen előre az időben ,
tegnap este a echot a kedvenc (valami undormány) műsoromat a korrektúrhát néztem meg , és hát ott sem ócsárolta egyik magyar a másikat ... ááááááá dehogy .
mélymagyar a műsorban simán hülyézte szanyit és gyurcsányt , az előbbit azé mert azt találta egyik mondatában közt mondani , hogy "berágalmazta" a "megrágalmazta" helyett -ezen cuccoltak egy jó öt percig röhincsélve egymásnak nekibuzdulva . Utóbbi főszert, gy-t meg nem emlékszem már , mert azt meg folyamatosan - bármit , bármikor , és akármiért.
,,,,ja: azé a levélért amit írt a kötelesnek hogy miért is nem megy el .
ma elolvastam gy blogjaiból egy párat , hát az se semmi de azé gy nem anyáz nem hülyéz le senkit . gy.-nek így olvasva a cuccait nagyon sok dologban igaza van , csak az ember hajlamos elfelejteni dolgokat . Na, azé az idejéből merítve ő is csak saját magát és kormányát bajnait hajazza rendesen , és nem annyira zuchslágozik ...

Topik gazda

commander8
5 4 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek