A topik nyitásával nincs bántó szándékom, sőt még reagálunk és figyeljük is a cselekményt, de kéretik innentől ezt használni folyamatos közvetítő célokra.
Tőkeáttét 5-szörös, daytrade szerződés kell hozzá, de azt megcsinálják számlanyitáskor. Fedezetszámítás módszer fenn van a honlapjukon. Bef.hitelről nincs infom. Tudsz utalni a számládra, bármilyen számláról nem kell személyesen bemenni.
Bef hitel? Tőkeáttét? Fedezet? Külön szerződés?
És a leg lényegesebb, amire sehol nem találtam a választ: átvezetés, átutalás bankszámlára, vagy bankszámláról. lehet? Vagy futkosnom kell, hogy ki be fizetgessek?
Ez az új rendszer az ebrokiban nagyon nem tetszik. Nekem zavaros, áttekinthetetlen. A sorozatosan visszatérő rendszer problémák is segítettek a döntésben. A most hétfői átállás katasztrófa volt, egész nap nem lehetett kereskedni normálisan (be sem tudtam lépni). Viszont ha nem változik a felület, akkor lehet maradtam volna még. Persze a jutalékok is kedvezőbbek a KBC-nél, ami szintén sokat számít. A TDT pozik zárása is később van, ami szintén számíthat olykor-olykor. Most tanulom az új rendszert, szokni kell, de úgy gondolom nem volt rossz döntés.
Remélem tudtam segíteni.
TELEKOM online közvetítés
Köszönjük.