lmento85

Regisztráció: 2016-05-20 13:18:49

Hozzászólások száma: 29

Utolsó hozzászólás: 2020-07-05 22:40


Tapasztalat: 2
Aktivitás: 4
Népszerűség: 5

Kedvenc topikok db Utolsó hozzászólás

43 619
2019. 10. 27. 23:14
92 922
2019. 10. 05. 13:04

utolsó 20 hozzászólás

Lakás/Ingatlan árak topik 2020. 07. 05. 22:40
Bár Pesten diplomásként dolgozom, nagyon nehéz komolyabb megtakarítást elérnem, holott multinál műszaki menedzserként papíron jól keresek. Viszont akkor is sírok, amikor látom mennyi levonás van.
De azt se felejtsük el, hogy mennyi szaki van aki jóval kevesebbet fizet be a közösbe a kiskapuk segítségével és boltban készpénzben fizetnek, nem egy házuk van és új autójuk. A sok hülye pesti diplomás meg helyettük is fizet. És persze tisztelet a kivételnek. Alkalmazottként ma nem lehet annyit keresni, hogy középosztályba kerülj, ami nagyon szomorú. 
Delta Szekta 2020. 06. 15. 20:55
Sziasztok! 
Ritkán írok, de mindig olvasom a fórumot. Hát az MNB bírság után, most egy ekkora nullát sikerült megint iderakni elénk. Én már évek óta hiszem, hogy lesz itt valami, de folyamatosan csökken az álmom és elvárásom nagysága. 
Amikor kirak egy többmilliárdos cég egy ilyen fostalicska, általam műszaki menedzser szakon tanult szintű anyagot, erre azt mondom, hogy inkább semmit, mint ilyet. Ezekkel az amatőr baromságokkal és ezzel szemben nagy nevekkel nem tudom hovatenni már végképp ezt a céget. 
Ilyet már tényleg csak szándékosan lehet, vagy mi vagyunk olyan hülyék, mint amennyire a cég vezetése mutatja magát. 
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja 2020. 05. 16. 08:37
Tegnap hallottam, hogy Orbán Belgrádban. Rögtön eszembe jutott a Belgrád vasútvonal, és gondoltam, hogy lesznek fejlemények. Most már csak arról kell valami hírecske, hogy lesz közünk hozzá. 
Delta Szekta 2020. 03. 18. 20:16
Sziasztok!
Nekem meg az az érdekes, hogy az MNBnek a legnagyobb sz@r közepén kellett ezt a büntit belebegtetnie. 
Ha egy héttel hamarabb teszi, egy szavam se lenne, mert az est ilyen, egy örökös remény, amiben hittünk, de mára már elengedtem. Csak kár hogy nem egy vagy két héttel előbb. 
Est média szekta 2019. 08. 05. 12:57

Sziasztok,
Én nagyon sokáig bíztam a cégben. De ma én is eladtam a nagy részét. Egyszerűen nem értem, hogy lehet ilyen mértékű részvénynyomtatást megengedni.
Ez amit itt csináltak a kisrészvényesek kisemmizése, betettek mutatóba egy kis céget és nyomtatnak egy csomó részvényt. Minket kisrészvényeseket semmi és senki nem véd. Jó hogy nem nyomtatnak még 500 000 000 részvényt.
A VG cikk nekem nagyon negatív hangvételű volt. Olyan az egész BCS-től, hogy na, hoztam egy céget (milyen áron?), megvan mentve az ESTmedia, mindenki kussoljon, én meg leléptem.
Est média szekta 2019. 07. 31. 08:52
Egy részét venné meg az állam, a másik részét meg mi :D
Est média szekta 2019. 07. 30. 08:56

Sziasztok,
Én is tartom már nagyjából két éve, néha adtam el, majd visszavettem, de úgy voltam vele, hogy kivárom mi lesz ebből és közben sok más rallyból kimaradtam. Pl. 4IG
Én még mindig nagyon izgulok, bár nagyon vártam ezt a napot, a kérdés, hogy mit fognak bejelenteni, mennyire lesz ez elég a jelenlegi árfolyamnak.
Kérdésem, hogy a korábban bejelentett részvénykibocsátás tuti lesz? Tehát ha jól emlékszem a számokra a mostani 101,8 milla részvény mellé biztosan jön 170 milla?
Köszi!
Est média szekta 2019. 07. 17. 09:43
Durva, egy pillanat alatt elpusztították a 150-es pakkot.
Kiszivárgott egy újabb OLAF-anyag: a semmire ment el 1,6 milliárdos EU-pénz 2019. 06. 25. 11:01
#10

Én azt nem értem az összes Fideszes mindig ezzel jön, hogy mennyit lopott az MSZP, meg előtti a többi párt. Akkor a Fideszesek nyugodtan lophatnak? Szerintem az MSZP idejében előfordulhatott, hogy 10 esetleg itt-ott 100 milliárd eltűnt, de könyörgöm, azt nem látjátok, hogy  a Fidesznél meg 1000 milliárdok?
A Stadionok a legkevesebb, ott vannak a magánynyugdíjak 3000 milliárd (érted? leírom háromezer milliárd), Rogán magán akciója (178 millió EURO), most készülnek a PAKS 2-re (vajon ott ki lesz a generál?), biztos igazságos versenyben Mészáros és Tiborcz viszi majd  a munkát, amik szerintem 1000 milliárdok lesznek. Meglesznek vagy már megvannak az új magyar királyok és agrárbáróink. Ettől az átlag magyar nagyon boldog.
Istenem, de hülye népet csináltak a Magyarból, aki ezt állva tapsolja. Szomorú lesz a jövőnk.
Szavazatok rájuk! Ha annyi eszetek lenne, hogy a kétes ellopott pénzeket visszaosztanátok. Kereső állampolgárokra, akkor milliós összegek jönnének ki, azaz Nektek is annyival több pénzetek lehetne otthon.
A kórházakhoz meg eddig egyik kormány se mert hozzányúlni, pedig a Fidesz 2/3-dal megreformálhatná, nemcsak a feneketlen kútba kell önteni a pénzt. Jah bocs, ehhez már gondolkodni is kell (vagy kitalálni, hogy azt, hogy lehet a haveroknak megfelelően kialakítani).
OTP Direktbroker=egy kalap szar 2019. 03. 19. 09:33

Sziasztok,
Nektek működik ez a hulladék? Nekem a megbízásomra azt írja, hogy fedezetre vár, közben ott van 1 milla a számlán. Írtam chaten a barmoknak. 12 perc után válaszoltak és azt mondták, hogy ebben nem tudnak segíteni, hívjam telefonon, majd 4-es kód.
Erre kitaláljátok mi történt?
Telefonon bemondták, hogy tájékoztatjuk, hogy bankkártya letiltás és értékpapírral kapcsolatos műveletek technikai (vagy valamilyen) hiba miatt nem működik.
Megint megmutatta az OTP mit ad nekem havi 3 ezer forintért.
Elismerte a minisztérium: az EU helyett a magyar adófizetõk állták az Elios-projekteket 2019. 02. 14. 10:13

Ne haragudj meg, de a családosoknak mivel is lett jobb?
Nekem nem régen született meg a Gyermekem, most van egy rakat papírmunkám, ahelyett, hogy már régen fejlesztettek volna egy normális bürokrácia csökkentő informatikai rendszert.
Csak azért biztos nem fogok 3-4 gyereket vállalni mert CSOK, meg az új intézkedések. Sok Kollégát is megkérdeztem és mindenki azt válaszolta, hogy azért biztos nem vállal be 3-4 gyereket. A magyarországi fizetéseink nem sokat érnek a világban és azt hogy CSOK mire jó, konkrétan annyival drágultak a lakások, pontosan akkor terveztünk lakásvásárlást, egyik hónapról a másikra lett 25 millióból - 35 millió.
És nem baj ha vannak intézkedések amik serkenteni akarják a magyarok gyerekvállalási kedvét, csak megint olyan intézkedések, amik ár felhajtó erejűek. Az autóknál is ez lesz, ahelyett, hogy a dolgozó magyar és a kis munkáltató adóterheit csökkentené. Lassan 3-4 gyereket, csak a felső kör tud megengedni magának.
Elnézést, hogy csak 10 éve dolgozom, reméld, hogy akkor is fogok amikor a nyugdíjadat várod.
Elcseszett egy rendszer ez, de ezekhez az egészségüggyel és oktatással együtt nem kellett volna már kétharmaddal régen hozzányúlni.
Ja, hogy ehhez már gondolkodni is kellene és értelmiségi ember, abból meg egyre kevesebb marad itt.
Egyszerűbb csak migránsozni meg a nagy magyar családpolitikát előadni, mert egy "bizonyos" réteg ezt beveszi.
Én tényleg nem szeretem Gyurcsányt meg többit sem, de legalább a vagyonnyilatkozatában van némi igazság, ez a királyunkról nem mondható el az 1000 000-s megtakarításairól. Saját Vezetőtök köp szembe Titeket, Ti meg tapsoltok.
Végeztem, talán még pár évet kibírok itt, de, Isten mentsen attól, hogy itt öregedjek meg (ja, azt nem is fogok, hamarabb döglök meg a kórházban egy fertőzésben).
Elismerte a minisztérium: az EU helyett a magyar adófizetõk állták az Elios-projekteket 2019. 02. 14. 08:41
#50

Kedves Polgártárs,
Szeretném leszögezni, hogy nem vagyok se baloldali, se jobboldali, de képes vagyok logikusan gondolkozni. Ez sajnos sok fidesz .uziról nem mondható el. Jönnek mindig a libsis meg kommunista dumával, hogy ők mennyit loptak. Kérdezem én, miért mennyit loptak, mond csak el, mert, hogy  a fidesz mögött olyan lista van, amiből mindannyiunknak milliók jutnának. Ráadásul az elb@szott gondolkodásmódjukkal, azaz mindent őt tudnak mindent úgy kell csinálni ahogy ők mondják, mert CSAK az a jó; minden egyedit, és nem ugyanúgy gondolkodót eltörölnek, igen szép és biztos magyar jövőt fest elénk. Ez a jövőben mind vissza fog majd ütni. Lesz egy csodás élhetetlen birkaországunk, az ő gyerekeik, meg vagy kormányozni fognak, vagy külföldön dőzsölni az ellopott milliárdokból. De legalább lesz egy rakat stadionunk, paks 2-nk (ami valószínűleg pont  a nyári legnagyobb szükségben nem fog tudni áramot termelni, a Duna alacsony vízállása miatt), szétrohadt egészségügyünk pár szuperkórházzal (mert attól minden f@sza lesz, és biztos megoldja az orvos és ápoló hiányt is; Ausztria a GDP-jének az 5%-át költi az egészségügyre, míg Magyarországnak ez az arány 2,5% és van egy kevés különbség a két GDP között), az oktatás meg mélyrepülésben van kb 2000 óta, ebben minden azóta hatalmon lévő kormány hibás, de a központosítással a Fidesz még jobban szétk.rja.
Ne felejtsük el az Elios mellé berakni a fantasztikus Erzsébet kártya programot is, aminek a büntetéseit megint az adófizetők viselik. Még nem dolgozom tíz éve, de amennyit már levontak tőlem egészségügyre és nyugdíjalapba, és nekem adnák befektetésre, öreg koromra egy egészséges milliomos lennék. De hagyjuk is, mert ahogy az elején kezdtem, ha nem tudsz logikusan gondolkozni, akkor nem tudod ezeket a leírt gondolatokat sem értelmezni és összerakni, és csak egy válaszod lehet erre az egészre: SOROS!!!
OTP Direktbroker=egy kalap szar 2019. 02. 06. 10:24

Srácok, Nem lehetne feljelenteni ezeket? Ha nem is kapunk semmi kártérítést, de legalább jól megb.sznák őket. Annak idején amikor konzummal kereskedtem pár százezrem múlt azon, hogy nem tudtam a rendszer hibája miatt eladni.
OTP Direktbroker=egy kalap szar 2019. 02. 06. 09:40
Sziasztok! Már megint írtam egy panaszt, de írtam Nekik, hogy ha megint annyi válaszra képesek, hogy Ők nem tapasztalták, akkor inkább ne is válaszoljanak.
TAKAREKJZB 2018. 11. 30. 16:44

Sziasztok,
Én is nézem ezt a durva mozgásokat. Most ha semmire ment napokat, erre a mai hírszerűségre, miért is esik? Én nem nagyon látok benne negatívat.
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül 2018. 10. 24. 08:47

Sziasztok!Ide is beírom, nem tudom volt-e már.
https://www.youtube.com/watch?v=5cMstd_eDF4
A Fidesz rendbeteszi az országot 2018. 10. 24. 08:44

Sziasztok!
Nem tudom, hogy volt-e már, de érdemes megnézni ezt a kb 15 perces kisfilmet (kormánypártiaknak is).
https://www.youtube.com/watch?v=5cMstd_eDF4
Bréking! Kivégzi a lakástakarékokat a kormány! 2018. 10. 17. 12:39

Sziasztok!
Nekem pont az a bajom a LTP megszüntetésével, és a CSOK fókuszálással, hogy szarjuk le a felújításra szoruló x millió épületet és építsünk újakat, horror áron, szakember hiányban, szar minőségben és adósítsuk el magunkat.
A LTP-kat pont, hogy a felújításra tereltem volna még inkább, mert ha bejön a válság, megszűnnek a munkahelyek, akkor örülnének az építkezési vállalkozók, hogy ha lenne legalább felújítási munka.
A lényeg megint valami barom kitalálta, hogy ez így nem jó majd lesz máshogyan, ahogy szerinte jó, és odaszart középre.
OTP Direktbroker=egy kalap szar 2018. 10. 08. 10:07

Érdekes, hogy mindig a mészáros részvények meneténél történik hasonló, olvastam, hogy az erste is szarakodik.
Nem vagyok nagy összeesküvés hívő, de már elgondolkoztam, hogy nincs e benne szándékosság.
 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek