Shortfolio

Regisztráció: 2021-08-16 11:29:31

Hozzászólások száma: 84

Utolsó hozzászólás: 2021-12-04 18:24


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 4
Népszerűség: 5


utolsó 20 hozzászólás

CoronaVirus szombat, 18:24
Az oltás ellenesek - tisztelet a kivételnek - pedig egy szinten van a lapos föld hívőkkel. De nyilván a való életben ilyen "racionális" gondolkodással szintén harcolni kell mindenért, ahogy itt is teszitek. Csak azt sajnálom, hogy nem csak magatokban tesztek kárt, hanem azokban is, akiket befolyásoltok... És ez az, amiért a jog remélem szakcionálja a mások veszélyzetetését! Mondjuk letöltendő börtönbüntetéssel!!!
Eklatáns példa:
https://24.hu/belfold/2021/11/16/koronavirus-oltastagado-hamis-vedettsegi-igazolvany-lelegeztetogep-korhaz/
CoronaVirus szombat, 16:23
Náluk – ez „csak a kis kórházuk statisztikája” – a betegek körülbelül 75 százaléka nem vett fel semmilyen oltást. Vannak kétszer oltottak, 10-15 százalék, de ők a másodikat többnyire 6 hónappal ezelőtt kapták, így már nem nagyon számítanak védettnek. Ezek összecsengnek a MOK legutóbb gyűjtött adataival.
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20211204/koronavirus-zacher-gabor-elmondta-miert-magas-a-magyarok-halalozasi-aranya-514452
Ezt azoknak, akik azt hiszik, hogy kizárólag oltatlanok kerülnek kórházba. Nyilván mindenki hazudik. 🤣🤣 De be is fejeztem, mert januárban majd úgyis beoltanak mindenkit, akár tetszik, akár nem. Addig is óvatosan az állatoknak szánt mindenféle csodaszerrel, mert ugyan biztonságosabb, mint az oltás, azonban sokan belehaltak a dózisba.
CoronaVirus szombat, 16:14
Egy nagyon intelligens ember vagy és mellé szerény is! 🤣🤣 Jó sokáig kereshetted ezt a noname "publikálást". Biztos egy oltás tagadó matek tanár írta. Ez alapján az összes oltás így működne. Te kaptál valaha oltást? Ha igen, akkor miért nem történt veled semmi?? 
CoronaVirus péntek, 20:56
Linket kérek
CoronaVirus péntek, 20:45
Neked is húzódna, de nem fog, mert két feltétel is szükséges lenne hozzá:
A) legyen agyad;
B) légy beoltva.
CoronaVirus péntek, 20:35
Mi nem stimmel? Fejtsd már ki légyszi. Érdekel tényleg
CoronaVirus péntek, 20:34
Pedig magyar nyelven íródott a cikk. Feltételezem, az itt fórumozók tudnak magyarul. Több, de nem az összes osztály adata. 
Nyilván meg kell nyugtatni magukat az oltás elleneseknek, hogy kizárólag az oltottak kerülnek kórházba, ez nem lehet másképp, hazudik a MOK is meg mindenki.. Az a király, aki nem oltatja magát és majd ha kihalnak az oltatlanok, akkor felosztják maguk között az országot. :))) Súgok, záródik a kör. Januártól lesz itt sírás..
CoronaVirus csütörtök, 23:23
Honnan van az információd? 
Lakás/Ingatlan árak topik csütörtök, 23:22
Drága gáz, drága benzin.... Napelem és a gázt, benzint el kell felejteni. Haladjunk a korral
CoronaVirus csütörtök, 23:19
Nem tudom, miért? Áruld el
CoronaVirus csütörtök, 23:15
Majd jönnek az okosok, hogy itthon pont fordítva van ez is. XD 
CoronaVirus csütörtök, 22:54
Izrael, USA is oltja az állampolgárait. Ha rossz lenne, ők biztosan nem oltatnának. Nem bonyolult azt gondolom.
CoronaVirus csütörtök, 22:46
Nem gondolt semmire, ezek nem az ő gondolatai. 6-os pont is arról szól, hogy tavaly év eleji szösszenet. A vakcina evtizedes fejlesztése mar lerágott csont, ha nem fejlődne semmi, akkor igen, lehet még nyers húst ennénk mindig...
CoronaVirus csütörtök, 22:40
Te honnan ollózol ki ilyen baromságokat? Fél éves a világjárvány??? :) Istenem. Magyarország 10 millió jogász országa. Itt mindehez is ért mindenki.
CoronaVirus csütörtök, 19:20
Ha nem lenne oltás, már lehet nem mesélnének semmit ...
CoronaVirus csütörtök, 17:25
Tehát igazán csak oltással kerülhetsz kórházba? Ezt gondold át, mert a nanorészecske-nanorobot fogalomzavar is ordító hülyeség, de ez meg aztán pláne 😁😁😁
CoronaVirus csütörtök, 15:47
Ez erős érv volt, ülj le egyes fiam!!! XD :) a színvonal megvan.:))
CoronaVirus csütörtök, 15:36
Te milyen világban élsz? Feltétekhez kötnek dolgokat, erről szól a világ. 18 év alatt nem ihatsz alkoholt, jogsi nélkül nem vezethetsz gépjárművet. Ha utazol valahova, akkor is kötelező oltásokat kapsz. A társadalmi együttélésnek vannak szabályai. Nem kötelező dolgoznod sem. Ha nincs oltásod, veszélyezteted a kollégáidat, akkor az ő védelmük érdekében igenis mentsen fel a munkavégzés alól a munkáltató. A munkavégzés feltétele az oltás, nem bonyolult ugye. Biztosan sokan vannak itt olyanok is, akik egzotikus helyre mentek nyaralni és akkor nem számított, hogy hány és milyen oltást kell beadni, csak mehessenek nyaralni. Szóval nem kell itt visitani, oltás nélkül "terror" lesz, lehet rinyalni, de ez lesz. 
CoronaVirus csütörtök, 07:56
Mi volt ebben a kulturálatlan? :) A vírustagadók miatt is tartunk itt... Aki két év után is mindenféle elmélettel jön, az elég beteges, realitástól mentes. De remélem majd a kötelező oltást itthon is bevezetik, aztán mehet a sírás, hogy nincs munkájuk, nem mehetnek sehová. 
CoronaVirus szerda, 22:27
Juuj, mindig fáj, mikor egy buta ember okoskodik. Remélem egyszer a szuper tested majd átérzi a covid okozta terhelést. Akkor talán észhez térsz. Addig is boldogok a lelki szegények...

friss hírek További hírek