Annyira jó beültető voltam, hogy majdnem az összes nyereségem elvesztettem....ha beültető lettem volna, akkor nem vettem...vettem volna....és nem kellett volna a 42-ön vett részvényemet 33-35 között eladnom...!!! Na erre varrjál gombot!!!
Ez volt az utolsó hozzászólásod, amely a részvénnyel való kereskedésedre utalt. Ezután egy szóval sem említetted, hogy eladtad. Mindez nem utal ám valami nagy gerincességre....
"előzmény (#4910: evazeller) | válasz erre | 2016. október 27. - 22:11
Miért is aggódsz? Remélem nem gyötör betegség. A Visonka miatt egy percig se aggóda részvényeid miatt sem kell idegeskedned !! Vegyek még részvényt, hogy megnyugodj??
Üdv. TP"
Nekem teljesen mindegy ki, mikor és hová ír. Hogy miért nem írtál eddig nekem nem oszt nem szoroz. Ez egy fórum mindenki akkor ír ide amikor akar, nem feltétel hogy éppen legyen papírja. Engedtessék meg eldöntenem mikor hová írok kedves Péter, köszönöm!
Éva pedig inkább magára rágjon be, ne azokra akik próbálták jobb belátásra bírni, nem kell bemutatni hogy túl merész volt ez esetben. De nem is ez a lényeg, mindenkinek szíve joga azt és akkor venni amit és amikor akar. Látom továbbra is személyes sértésnek élitek meg bármit is írok.
A személyeskedést viszont itt és most jó volna ha befejeznéd kedves Péter, nem kell a hangzatos családos szöveg.
Ne ferdíts mert úgy írod mintha nekem ez valami öröm lenne, hogy aki bent maradt bukott és itt örömködnék azon hogy Éva beragadt. Már az elején világosan leírtam hogy sajnálom a céget és a részvényeseket. Nem oktattam ki senkit, normál stílusban szoktam írni, olvass vissza.
Tudod kedves Metwolf én azért tűntem el, mert olyan topikba nem szoktam írni, ahol már nem vagyok érdekelt! Most is csak azért néztem be, mert valaki miatt érdekelt, hogy mi a végkifejlet! Véleményem az, nem csoda, hogy Éva berágott rád, mert még akkor is, ha szóltál előre, hogy baj lesz, már abbahagyhatnád a kioktatást!
Másik kérdésem, hogy miért is vagy itt ebben a topikban, ha már nem vagy érdekelt a papírban. Csak azért, hogy elmond a bukóban lévőknek, hogy buktak?? Vagy talán elhanyagol a családod és nem tudod magad másképp "ön-megvalósítani"? Szívesen elolvasom, ha megírod, hogy mi késztetett arra, hogy ide írogass. A kellő indokot el is tudom fogadni!!
Üdv. Temesvári Péter
Visonka Nyrt. a veribesztof