Elindult egy kis mahinálás, ha nem innen a fórumról tették limitre :).
Szvsz most már mindegy nekik, h milyen áron, csak legyen kereskedés.
750-en is dva nagy lopás az egész.
Kerülje mindenki ezt a szutykot, mert annyira átlátszó, hogy csak a cég veszi, hogy hátha idecsalogat néhány balekot és akkor nem lesz üres a könyv... Tegnap 1db volt a forgalom és + 20 % vajon kinek állt érdekében feltornászni?
Pénteken én vertem le -20 %-ra 1 db részvény eladással, annyira üres volt a könyv. Még nincs kitömve senki és kívánom ne is legyen soha ebben a szutyokban...
Persze bevezetés napján volt kb 45k eladó 1.000 Ft-on a további 10 ft-on is 60 k, néhány nap alatt kivették az eladásokat és mit ad Isten, mindjárt elfogy az 1.000 Ft :D Hát vicces, mert rajtuk kívül senki nem veszi ezt a wc papírt, mert annak is drága. Most jön az, hogy tele rakják a vételi oldalt és kiveszik az eladót és meghúzzák 1 millió forinttal 1.600-ig.... A baj csak az, hogy már erre sincs pénzük... Látszik, hogy a KEG-et tapossák hogy itt tudjanak valami forgalmat generálni...
Látják hogy a sánta kutyának sem kell ez a szutyok, ezért lehet hogy meg kell futtatniuk saját pénzből, szvsz most kell venni, persze nem merem, de 80% az esélye hogy emelkedni fog.
Lsd csőrmester.
mi kedves olvasók sajnos már korábban benéztü(n)k........
mármint az anyacéget, a holdingot
mondjuk ez az az eset, hogy kölcsönkér a szomszéd 10 ezer ft-ot, esküdözik, hogy majd megadja, jó kamattal...
aztán se kamat, se píz
majd megint kölcsönkér óriási lehetőség van kilátásban, megint bevesszük a mesét
aztán megint se kamat, se píz
na tudod ki ad neki kölcsönt harmadszorra????????????????????
Hát én se vagyok egy nagy tözsdei szakember ez abból is látszik ,hogy buktam egy valag pénzt mégpedig a philaxián ..de te kedves olvasó aki benéz a forum eme tpoicjába azt ajánlom menekülj amig tudsz és ne vegyél egy fél részvényt se ebből az ujabb mocsok papirból
Deee, mintha valaki kioktatta volna őket (vagy csak olvasták a fórumot), h nem baromállat módon kell telepakolni a könyvet és várni, h a kisbüfik nekimennek az 50000 db-nak...
Akkor mondanám a következőt (persze ehhez már tőke is kell, ami ugye nincs):
El kell kezdeni venni magatoknak, folyamatosan kapkodni ki a tételeket, a vevői oldalon meg berakni nagyobb tételt, hogy álljanak elé. Na azoknak meg lehet öntögetni.
De sajna a fenti dolgok érvényüket vesztik, mivel mint látják KUTYA NEM VESZI éspedig a Phylaxia KEG csodapáros eddig teljesítménye miatt!!!
Szóval ott kéne előbb rendbe tenni a dolgokat és a kimentett pénzt visszapumpálni. Addig innen ne várjanak senkitől fejlesztésre való pénzt.
Ma eddig 20%-ot emelkedett kirívóan magas forgalommal.
1 db-ot adtak-vettek a kávé pénzből!
:)
Törölt felhasználó2011. 06. 24. 18:46
Visonka mai "teljesítménye":
napi min. érték: 800
napi max. érték: 1,000
nyitó érték: 990
napi átlag: 977
előző záró: 995
kötések száma: 4
forgalom (db): 13
forgalom (Ft): 12,700
19,6%-ot estt, de legalább nem nagy forgalommal.
Ez jellemzi a magyar viszonyokat.
Mégegyszer: egyetértek, hogy nem kéne ilyenek lenniük, hogy szigorúbbnak kéne lenni a felügyeletnek, stb. stb. De TUDJUK, hogy ilyenek. Aki pedig beszáll egy akármilyen papírba tizen x millió pénzzel, ami azért nem kevés (feltételezem, hogy nem több százz millióból tett 15-öt a papírba), az egyrészt nézze meg mibe teszi a pénzét, másrészt tartsa be az alapvető speki szabályokat. 270-től 60-ig nem tartom a pénzem ilyemben...
Ok, h ilyen a tőzsde, meg lehet spekizni, de ezeknek a papíroknak nem kéne feltétlenül így viselkedniük, ha a felügyelet nem engedné, hogy mindenféle kamu apportok után végtelen számú részvény kibocsájtva a kisbefektetők pénzét tizedeljék. Elvileg van egy szabályozás.
Lényeg a lényeg, h a holding annyira hiteles, mint raffaelék a veszprémi bíróság előtt. Bár egyesek kifizették a tanulópénzt.
Visonka Nyrt. a veribesztof