Tiszteled a törvényeinket és fejezd be az előadásaidat, amivel a Soros alapítványokat népszerűsíted és belekötsz fűbe-fába! Soha nem kérsz bocsánatot, széttrollkodod az összes totyikot, ahol megjelensz a felmentő seregeiddel! - Neked ez a hazugságod, és akkor még nem mondhattam mindent!
Mindenkinek jó volt! Most is mindenkinek jó, de vannak az egyenlőknél egyenlőbbek is, akik úgy akarják meghekkelni a demokratikus választási törvényeket, hogy a választásokon mindig a legkisebb eredményt elért párt lehessen a győztes!
Az van mondjuk MszP-nél ""Karácsonnyal"" :):):) Önkorit Zuglóba megnyerték(lemondak javára) Érdemes volt, hiszen Zuglóban Ő a vezér!! (Mondhatom ez bejött nekik) Ugyanezt a elméletet folytatva, kivülről un, Civilekkel,Függgetlenekkel bővítik Tehát jelölteknek több mint fele nem is MszP-és!!! -Na ez egy ilyen világ!! -Na most lehet bejön!! Dehát előre még nem vonható le eredmény!! -Óh hát nem olyan nagy szám az magamra öltani az Mszp színeket!!:):):)
Kergessed csak! Jót tesz egy kis kergetőzés, csak vigyázz, hogy a kergetőzés közepette nehogy "úton" érjenek megint, legalább újabb 4 évre! Mert az lehet a vége a kerge kergetésnek!
Ezt biztos hogy nekem írtad? Megjegyzem, ez nem elöször történik: olyasmit írsz "válaszként" egy hsz-ra, aminek a világon semmi köze az eredeti hozzászóláshoz. Pláne nem válszt írsz egy esetleges kérdésre...
Hát ez nem a mindentudás egyeteme, pedig annak is értelmezhető! Miből gondolod, hogy amit kijelentesz annak van igazságtartalma is? - Hiába mondtam már többször, hogy az Orbán neked hazudik, ha tényleg elhiszed, hogy azért vert át az orbán! Mert neked hazudik, abból még nem következik, hogy "minket" vert át!
Veszélyes az Orbán-terv