Topiknyitó: Törölt felhasználó 2020. 11. 02. 15:11

US Election  

Hamarosan elkezdodik az elnok valasztas az usaban. Azonban ez nem jelenti azt hogy a kovetkezo 36-48oraban egyertelmuen eldol-e h ki nyerte meg az elnok valasztast.
Ha Biden hozza a kozvelemeny kutatok varakozasat akkor valoszinu h 48oran belul eredmeny lesz. Ha viszont nem mert, ugy mint 2016-ban is elegge melle lottek az elemzok akkor akar Trump is nyerhet.
(en tovabbra is Trump-ra tippelnek); de a koronavirusos helyzet miatt es a lehetseges nagyobb reszveteli arany miatt, szerintem erdekes 1-2 nap ele nezunk. Arrol nem beszelve hogyha hasonloan szoros lenne 1-2 fontos allamban lasd Florida az allas akkor a korabban leadott szavazatok miatt akar Patt-helyzet is kialakulhat rovidebb ideig amig a korbban leadott szavazatokat vegig szamoljak ill. ellenorzik h minden rendben van veluk.
Ebbenn az esetben a piacok nagyon volatilisek lehetnek, arrol nem beszelve h a piacon akar eladoi nyomas is kialakulhat, egy esetleges Biden vezetes vagy valasztas eseten. Biden emelni akarja az arfolyamnyereseg adot 20%-rol majdnem a duplajara...ilyen esetben a befektetoknek csak 6-7 hetuk van hogy az elozo evekben szerzett nyereseguket ugy tudjak realizalni h ez utan csak 20%-os arfolyamnyereseg adot fizessenek, mert 1 lehetseges Biden elnoksegnel 2021 adoevben nagy valoszinuseggel akar 39%-os arfolyamnyereseg ado is sujthat befektetoket akik realizaljak nyereseguket.
Szoval erdekes lehet a piac a kovetkezo 24-48oraban...oveket kerjuk bekapcsolni.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
PF_modi1fasz_anyjatbsszameg9 2020. 11. 12. 01:18
Törölt hozzászólás
#2

Topik gazda

Tomibá
4 2 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek