Mi anno (még 800 éves korom előtt) a Luxorban laktunk (tényleg baromi olcsó volt), de annyira beszippantottak a nyerőgépek, hogy a kanyonba nem jutottam el. Azóta is bánom, de olyan ez, mint a Concorde elemzés; ami késik, az múlik... :)
Sziasztok Fiúk! 870 Ft-os célárat álmodtam, ami ugyan kevesebb, mint a korábbi 930, de miért ne álmodhatnék kisebbet? :)Macey, király az új avatarod! :)
szerintem is azért kezdték az appal a sort a várható tervekkel, mert így támpontot tudnak adni az elemzéshez.Én ezt nem gondolnám túl. Adtak egy alapot, amivel végre a concorde is tud mit kezdeni. Ne feledjétek, hogy a cig eddig is elemezhető volt, a konzumról az MKB készített elemzést (Én nem tekintem elfogulatlannak) , az OPusról pedig egyáltalán nem készült. Mert nincs mibe kapaszkodjon az elemző. Mire kikerül a féléves-éves beszámoló, addigra elavultnak tekinthető. Ez azonban egy jelenlegi-jövőbeli helyzetelemzés az appról, amiből tudnak dolgozni. Különösen, ha továbbra is ilyen gyéren jönnek a hírek.vsz.
(UP)PENINN