A kínai oltóanyag nem különösebben veszélyes, de a hatásossága kérdéses, az újgenerációs vakcinák között pedig bár sok a hasonlóság, a hatásosságban vannak különbségek Vidovszky Márton virológus szerint. A kutató úgy véli a magyar járványkezelés jól vizsgázott, a vírusvariánsok egyelőre túl nagy problémát nem jelentenek, világjárványra viszont a jövőben is számíthatunk. https://concordeblog.hu/2021/02/15/mik-a-kulonbsegek-az-egyes-vakcinak-kozott/
Több ezer embert nem engedtek be Németországba a határokon vasárnap óta, mert szigorúbb ellenőrzéseket vezettek be az új koronavírus-variánsok terjedése miatt, írja az Euronews. A német hatóságok szerint alig több mint egy nap alatt ötezer embert fordítottak vissza a cseh valamint az ausztriai Tirollal közös határaikon. Németország azért döntött a szigorítás mellett, mert Csehországban a brit mutáns, Tirolban pedig a dél-afrikai változat terjed nagyon agresszívan.
nekünk volt egy ikres :o)) qrva sokat telefonáltam nem is értem anyámék hogy nem höbörögtek 30-40 perceket simán beszéltem rajta gondolom az iker kivolt rendesen :o) azért nem volt rossz időszak
Tréder Topik :o)
hát mindenkinek jó horgászatot! ))
link