Én sem vagyok még tip-top képzett, de a boliba előbb utóbb visszamegy, vagy a boli nyílik szét, ha tartósan kilép belőle és így kerül majd vissza. Egy rv a boli természetéből adódóan általában az alsó és a felső szalag között cakkozik. Ez persze nem biztos, mert tényleg nem tudom, csak amit olvastam abból raktam össze. DE majd a könyv olvasása után kérdezhettek, mert olyan leszek mint Met+Metál génjeiből lombikolt gyerek, akinek a gyuripapa a tanítója és kimpa tanítja spekázni! Így pedig majd MINDENRE IS tudom majd a választ! :)
Üdvözletem a hölgyeknek és az uraknak, valamint minden más lénynek ! Nagyon tetszik ez az új topic, király lett! Gratulálunk Csokikám, hogy megint itt lehetsz közöttünk ! Továbbra is a szidalmazás, káromkodás és a csúnya beszéd is tilos !!!!!!
nem vagyok elemzési szakértő de az nem baj ha emelkedésnél kilép a boliból? vagy annak a teteje most 724 vagy ilyesmi? majd fentebb áll a maximum ahogy haladunk?
Miért? Ha holnap nem is, egy hét múlva tuti feljebb leszünk... Ez most nem a limites tömés, amihez akár egy hónap is kell, hogy újra elérjük...Nem mintha az sok lenne:)
Tök Opus Topik