Opusra raterve: nagy kérdés mit hoz a mai nap. Varakozasom az lenne hogy ha ilyen szépen visszavettek az esest akkor na igenis támadni kéne a 700at. Ha robot ha nem robot volt. Most megjott a pletyka is amire mint tudjuk venni kellene! Külön öröm hogy a két energetikai céggel kapcsolatos összefüggések is benne voltak. Ott Kérem baszott nagy lehetőség van. Minden mindennel osszefugg, nem látom okát hogy ne fel Legyen a tartós irány. Ja és egy ilyen pletykara ha megugrik akkor megnyitottnak nevezhetnenk a mikulás ralit. Szép lenne de nekem jó a jövő hétfő is :)
Bízom benne, hogy a topikgazda nem bánja, ha másról is beszélünk nemcsak Opusról. Szóval dög unalom volt a tegnapi Barca-Juve meccs, bár számítottam rá, hogy nem fognak megszakadni. A Chelsea-AS Roma 3-3 típusú meccseket szeretem, amikor játszanak...
Köszönöm! Nem voltam biztos benne, bár a gyertyák magyarázata ezt írta. Még sokat kell tanulnom, ezek a japánok meg már a XVII. században tudták :-) - Arra gondoltam, hogy mivel ez a cég Opus Globalként még csak most indult, nem lehet elég adat a gyertyák alkalmazásához. Még nem állt be normál piacra, mint egy régóta futó cég, mondjuk Mol, vagy OTP. - Úgyhogy az albínó dromedárt sem felejtem el :-)
Igaz, hogy ő jött át, de te állandóan megszólítottad! Nem őt akarom védeni, hanem téged. Mindig ugyanaz ismétlődik: fogadkozások, elszakad a cérna, kitiltás. Nem kell, hogy mindig tiéd legyen az utolsó szó! Az utolsó soraidban meg engem vádolsz, pedig csak meg akartalak állítani. Senki klónja nem vagyok. Milyen polgármesteri hivatalról írsz?
Házirend "ne fedd fel más fórumtársad valódi kilétét.
Bár a politikusoknak közszereplőként több kritikát kell
elviselnie, az ízléstelen, primitív, indokolatlanul lealacsonyító,
csakúgy, mint a feltehetően valótlan tényt tartalmazó hozzászólásokat
ilyen esetben is szankcionáljuk." 1. Felfedted egy fórumozó kilétét 2. A külsejére megjegyzést tettél Nem tudom, hogy valóban b =VL. Itt melléd álltak a fórumtársak, de te továbbra is provokálsz. Ugord át a beírásait!
Tök Opus Topik