he-he. micsoda hülyeséget mondta. betli esetén lehetőleg kerülni kell az ütést:)), és nálad kell legyen a p7-es. így szvsz mindegy, hogy milyen módon derül ki, hogy nem volt nálad.
na jó, de ez csak szükséges, és nem elégséges feltétel. ugyanis szvsz kell, hogy a végén Nálad legyen és az utolsó körben azzal üss. ergo csak úgy menekülhetsz meg vereségtől, ha valahogy rábírod az ellenfeleket a parti félbehagyására mielőtt bármelyikük észleli, hogy nála van a P7-es.
A múltkori felfokozott hangulatban nem tudtam végiggondolni, pedig baromi egyszerű…
attól, h nincs nálam a piros 7-es, nyugodtan mondhatok betlit, mert mivel 3-an játszunk, nem biztos, h én ütök abban a körben, amikor a piros 7-est dobja valaki…
Törölt felhasználó2008. 02. 26. 13:44
A tegnapi "Újabb mélyponton a használt lakások értékesítése az USA-ban (3.) "-című cikkben úgy látom az első két esetben helytelenül szerepel az aktuális Januári adat. Keveredik a várakozás (4,8 M) és az aktuális 4,89 M.
Törölt felhasználó2008. 02. 23. 15:42
"Putting capital into an insurer is more of a contract issue between the companies involved, rather than a regulatory issue,"
Egyébként engem ma gyorsan lerendeztek. Reggel rögtön fek@rt a pszáf és azonnal visszavontam mindent.
Érzelmi alapon nem tőzsdézek. olyan sok jóra nem igen szokott vezetni.
Ó ja.
Bár én a Ricsire gondoltam, de hát az OTP-ben ez már mindennapos:))
Azzal a különbséggel. hogy itten azéé van cápa bőven. Kis hal meg máá alig.
Igy hát jobb hiányában időnként egymásba is belemarnak.:)))
Lau
Hát ja. most éppen mindenki az OTP-vel van elfoglalva és egy-két cápa jelölt próbálja kihasználni.
Innen üzenem csak óvatosan, mert a "gyorsan de hirtelen fejbekólintás" esete azééé fennáll.
:)))
TIPPSAROK