Az elmúlt 7 hónapban 4 alkalommal volt egymást követő 3 nap minuszos a bux, és csak 2x ennél hosszabb ideig (4 ill 5. nap).
Ennel alapján holnap emelkedés?
Szerintem most már van itt épp elég remegő kéz hogy holnap Gap downnal nyitunk, akkor bemegyünk 22k alá. Bár kicsi a forgalom. Baromi kiváncsi vagyok mi lenne nagy forgalom esetén. Majd holnap meglássuk.
de jóóó tettem hogy még a gép elől is felálltam... Reggel mintha valaki suttogott volna a fulembe hogy inkább ulj a kocsidba azt laziccs... ez most nagyon fájna, ha maradtam volna...
Molli hol fog megállni vajon??? multkor ugy átvitte a 200at mint a szél, szal kétlem hogy otzt megtámaszkodna... 300??? vagy egész le 22000ig??? Tul sokat sem eshet... kicsit korai lenne a tavaszi felkészülésre... én az ilyen zuhikat gyor utánra vártam... Lehet hogy beesunk majd a francba gyorsokra rángatozunk és várjuk a választások végét???hm... ez nem ma fog eldölni, de ha holnap is a mol akkor szvsz huzza majd a piacot is... az mindenesetre érdekes hogy tök üres a vételi oldal....
Miért nem bír már beesni rendesen. Bár nem shortolom, de már kiszórtam fent, és most várok a visszaszállásra.
21500 vagy lejjebb. Tessék shortolni most már kőkeményen!:))
TIPPSAROK