:)))))
Guten Tag mindenkinek!
Mol: no comment
Most aztan tenyleg nem tudom merre az arra! Otp-ben sem.
Az az erzesem, hogy az alacsony forgalom miatt most jol lehet tologatni az arakat oda-vissza. Csak kerde, hogy meddig birja ezt kis piacunk es meddig csordogalunk majd lefele.
Én úgy lértelmezem az adatokból h a Fotex ingatlanjainak fő tulajdonosa nem a fotex hanem a Fotex főtulajdonosok, de lehet tévedek. Meg tudnád ezt erősiteni, vagy cáfolni ?
ps.: nincs Fotex shortom nem azért kérdezem :), csak elég tájékozott meg érdeklődő vagy
Kedves hölgyem ,uram!
Elege van ebből a tötymörgésből?
Szeretne tenni valamit ellene?
Nos!
Nem kell mást tennie, mint megvennie tőlem a már csak korlátlan számban 10db-os pakkokban megvehető mol pakkokat!
Elleneállhatalan 21k azaz 21000ft /db-os áron!
Szeretném figyelmükbe ajánlani hogy ez limitált széria és bevezető áron!!!
Az első 10 vásárlónknak (szinte)ajándékba adunk egy szintén 10db-de otp részvényt tartalmazó pakkot melyhez most ,csak 7800 ft /dbos bevezető áron juthat hozzá!
Szeretném felhívni tisztelt vásárlónk figyelmét hogy ezek a szűkös keret miatt várhatóan hamar elfogynak,így csak bíztatni tudom önöket hogy ne habozzanak veygék meg azonnal!
A későn ébredőknek vígaszdíjként felajánlunk egyenként 100 db fhb csomagot szintén felejthetetlen 1500 ft/db os áron!
Ne habozzon vegyen most!
Ragadják meg a lehetőséget szerezzenek nekem egy jó napot!
De ha már olyan hüjék akkor van még egy kis richter csomagom is amit szintén akciós áron tudok adni!Mindössze 43000 ft /db áron!
Az ár irányár!
:))
ARP kinek a nap kinek a napné illetve akarom modnani kinek a madár:))
Mindenesetre a mai rázkódást is csak jó lengéscsillapítókkal lehetett túlélni:))
Törölt felhasználó2006. 01. 17. 14:37
Valaki össze tudja nekem foglalni gyorsan (de ha lehet részletesen) a tőzsdei cégek felvásárlásának jogi lehetőségeit?
milyen árfolyamon kell minimum ajánlatot tenni, és ezen kívül milyen lehetőségek vannak? (asszem 3 fajta kivezetési árfolyam van a Magyar felvásárlási jog szerint)
.
Előre is köszönöm!!!
TIPPSAROK