Hatiban szépen pakolgatják be a vételeket !
A shok shortos ?
Törölt felhasználó2005. 12. 08. 13:59
Hi!
Az hogy most az otp végre kicsit erősödik, és a többi blue sem annyira piros, esetleg lassan kékül, az holnapra jót jelent?
Múlik a Fitch hatás?
A holnapi michigani index jónak mutatkozik, az meghozhatja az amik kedvét a vásárláshoz?
Nálunk komoly külkermérleg hiány várható, de ezt talán már a fitch miatt beárazták.
Mit szóltok ehhez?
én személy szerint nagyon örülök, hogy daxturbo újra itt van, mert sok hasznos információt osztott meg velünk a múltban.
hiányoznak Wedge reggeli piacelemzései is
Köszi Barna! Szép tanulmány volt, és bejött. Gratula érte.
Most már nem csucsukálok, az biztos.
A várva várt csomagomat is megkaptam végre, szóval kezd jó lenni a napom.
Ahogy látom nem egy ember vette a 21kig ugye?
Ez akkor most jó jelnek kéne leni.
Ha most azt kell magyaráznom, hogy az OTP mai könyvéből és a forgalmi adatokból és kötéslistából mit lehet tanulni akkor régen rossz. próbáld két ablakból felvátva nézni. Mármint az ajánlati könyvet és a kötéseket. 10 másodperces firssítési különbségekkel.
A MOlban nincs nagy forgalom, de az látszik , hogy az egyetlen nagyobb vevő megbízása 21000-ig szól. Figyeld meg ha végez, hogy eltúnik a 21000.
Jó!
Akkor én kérek elnézést,tisztelt fórumtársam nevében is ,hogy szétoffoljuk a fórumot!
Én próbáltam ellenálni ,írásos bizonyítékok is vannak! :)))
Törölt felhasználó2005. 12. 08. 13:17
Matáv,nyilván való hogy szar ,mindenki látja ,hogy szar de szépen kipakolnak 950-nél,majd aztán felszökellik az ára valahova960-975,közé,mindenk rájön hogy itt fordul,fél hogy lemarag,kimarag,és belevesz,határidőbe átkötik,majd négy után leteszik940-es zároval,mindenki bepisil és 900-910 a papír és ott szépen visszaveszik mindet,ha nem sikerül mindet,akkor leteszik 900 alá,és ott már biztos kapnak,mindeki hepi,kicsik kirázva...szerintem
Tapasztalaitok alapján ,ha egy részvény nagyon tapad a bollinger aljához és egyébbként nagyon be van szűkülve a bollinger (ami nagy elmozdulást vetít előre),akkor az merre fog elmozdúlni nagyobb eséllyel?Szerintem fölfele!
TIPPSAROK