A Közgázon doktorálok. Ott is szoktam javítani TDK dolgozatokat. Jelenleg a Népszabadságnak (is) dolgozom. OKJ-s diplomamunkákat bírálok el. Marketing és reklámmenedzser szakon.
Üdv mindenkinek! 3 kedvenc papírom is alapos zuhanásba fogott az elmúlt napokban (pplast, rába, syni)... Nagy bevásárlások lesznek itt kérem! :) Figyeltétek ezt az előbb? Valamelyik broki rázúdult a piacra... (ppt felnyomta - pp talán a legizgalmasabb, bár nem tudok dönteni - mind3 fenti papírban hatalmas jövőt látok! :) Zárás előtt még jövök, jó kereskedést!
Én nem tudom mi a jó + a rossz, de nem kőll nekem Synergon. Majd 450 alatt esetleg. Viszont a Phylaxia nagyon ígéretesnek tűnik. Szolidan bele is csíptem...
Törölt felhasználó2003. 06. 25. 11:02
suhanó zöld árnyalat - ez a mai nap, kicsit vissza minden, aztán Paff, a bűvös sárkány. Én nem veszek semmit, nem is érek rá komolyan figyelni. A phy szerintem nem tud kitörni, de pár forintot hozhat! (úgy értem, per részvény :))
tudna valaki phylaxia ajánlati könyvet adni? itthonról valami nem működik nekem :( elég 3 sávban, nem kell az 5 segítségért előre is le vagyok kötelezve :)
A nagy forgalom mögött valami rejtély húzódik. Délelőtt komolyan vette valaki. Nagy a titkolózás. A biztos informátorom is csak annyit mondott: valami bejelentés készül... Tudtok valamit? Mi lehet a dolog mögött? Melyik cég volt a jellemző vevő?
igen, egy tech elemzésben is olvastam, hogy ma visszatesztelheti a 930-at. Jó is, ha nem próbálkozik a 850-nel, mert akkor könnyen kitörhet lefelé. Tetszik a Rába! :)
hát ha belecuppan egy általános tőzsdei besszbe, akkor még örülhet is, ha ennyivel megússza... Ráadásul növekvő forgalommal esik, ez sem jó jel... Maradjunk annyiban, hogy 900 alattig én nem nagyon nyűlok hozzá... :)
Törölt felhasználó2003. 06. 26. 14:02
Vessetek egy pillantást az egis forgalmára! Nem piskóta! egyik oldal sem enged. Ez is olyan kerékpáros üldözési... :)
Szerintem vegyél SÖRT!!!!!! „Ha tavaly vettél volna Nortel Networks részvényeket 1000 euro értékben, ma lenne 59 euród... Ha tavaly vettél volna Lucent Technologies részvényeket 1000 euro értékben, ma lenne 70 euród... Ha tavaly vettél volna Alcatel részvényeket 1000 euro értékben, ma lenne 170 euród.... DE: Ha tavaly sört vettél volna 1000 euro értékben, majd mindet megiszod, és ma visszaviszed az üres üvegeket, lenne 380 euród.” (forrás: Győrfi Z.: Habos imázs in Élelmezési ipar 2002/12.)
lehet sört venni, abban nem lehet csalódni nagyot. de lehet eurót,vagy dollárt is. de ha csak részvényt akarsz venni, akkor talán érdemes a kis papírokra koncentrálni. hogy melyikbe? kicsit szerencsejáték (ezért nem írok konkrét javaslatot), de pl. abba, amibe mások is. csak figyelni kell. aztán venni. majd reménykedni :)
Sört azt inkább nem veszek mert nem szeretem.... De a horoszkopom azt mondja mára hogy ma jol amibe befektetek az nyereséges lesz. De szerintem ebből nem lesz semmi mert a horoszkopok baromságokat irnak:))))
menyus1: Ha a sört nem is szereted, a sörpapírt érdemes megfontolnod :) Most jutányos áron van egy nagyobb eladó tétel (nem én tettem be, én még egyelőre tartom az enyéimet).
Zolko: Tény, hogy lerágott csont a BRAU. De valamikor a Phylaxia is az volt. Amióta viszont "tőkét emelt" benne az AD TISA, azóta - $hark szavaival élve - "nagy a kuss". Sehol egy hír, hogy mennyire használta ki a Phylaxia a szerbiai raktárbérleteket. Sz óval én inkább a Heinekenre szavaztam. Ősszel kiderül, hogy jól tettem-e.
Balta! Van egy nagy különbség a kettő között: a phy a béka popója alatt piheg, és úgy várja szebb napokat, míg Brauja már boldog-boldogtalanna k van. Én most kisszállási pontnak érzem a 15-öt, aztán lejjebb majd ismét lehet venni. Meglátjuk
Ezt a TVK-t nagyon csúnyán leszánkáztatták 4100-ra! Lassan újra érdemes lesz venni. Majd ha 3-as lesz az első számjegye... A Phylaxiában tényleg érik valami. Hogy mi, azt csak a Jóisten tudja...
vki nagyon szeretne nagyobb tételben venni - ezekkel az 1 dbos leküldésekkel stresszeli a népet (4005 is, 4100 is) :) phy: kb az alja lehet, de nem elképzelhetetlen egy negatív piaci környezetben az 50 alatti árszint sem. Nem emlékszem, volt már 50 alatt a hét elején? BUX: sunyi módon oldalazgat ugyan, de még mindig nem somfordált ki az esőcsatornából. Technikailag én esésre számítok, és akkor csak a nagyon speki papírok mehetnek majd árral szemben... A külf tőke érdekes módon még a magas kamatprémiumra sem mozdult meg - ez sem jó jel!
Balta! Én is a legjobbakat! (az én kedvenceim a 900 alatti Rába, és a 450 alatti syni lesznek! :) Nem szeretem a drága papírokat, még ha van is bennük növekedési potenciál. A névérték közeliek/alattiak sokkal jobban vonzanak. Sokkal nagyobb lehetőség van bennük és nem eshetnek már akkorát.(mert egyből csapnak le a spekik) Persze mindig csak óvatosan! :)
TIPPSAROK