Limitet lehet megasabbra vinni bár nem próbáltam még, most Bchemnél most még nem kell! Lehet módosítani visszavonni 50FT/módosítás! Változtatás: Lekérdezések/megbízá sok/ott látod a megbízás mellett látod a módosítás, visszavonást, és itt változtathatsz! Amúg y kis forgalommal megint mentek nagyot a bluek, Mol meg bekapta az ami olajszektor horgát!
köszi. Amennyiben a részvény árfolyama emelkedik, akkor a korábban megadott stoplimitet is lehet magasabbra vinni? Ilyenkor a stoplimit megbízást is lehet módosítani, esetleg visszavonni? A stoplimit változtatást, visszavonást hol lehet megcsinálni?
Q2-t én még nem láttam, hogy megjelent volna az időpont! Talán hét vége felé, jövő héten lesznek meg majd! Amúgy szerintem augusztus közepén lesznek a nagy cégeknél!
Stop limit! Bchem szeintem most visszatesztel egy kicsit! Ilyenkor nyáron nem biztos, hogy jó a stop, üres könyveknél. De pl. vettél 2400-on, akkor stop aktiválási ár 2349, limit ár 2340. De nyáron szerintem nem olyan jó a stop!
Törölt felhasználó2005. 07. 25. 09:36
tudna valaki ajánlani egy linket ahol el lehet érni a gyorselentések időpontjait (ingyen)
Törölt felhasználó2005. 07. 25. 09:26
Ma a MOL szépen húzza a bux-ot felfele :) Kérdés hogy bírni fogja-e egyedül?
Sziasztok. Most kezdtem a tözsdézést az ebrokernél. Szeretném, ha valaki felvilágosítana egy példán keresztül,ha veszek pl.Borsodchem részvényt 2400 Ft-on akkor mit és hova kall írni, illetve ha már korábban vettem és csak most szeretném berakni a stoplimitet. Előre is köszi a válaszokat.
Szia matgab! jól csináltad, engem 19900-on ütött volna ki a stop :) amúgy a lelkes ajánlásom ellenére még nincs fotexem, úgyhogy ha nem kapok hétfőn, az még bullabb jel lesz ;)
TIPPSAROK