juuujjj ez az AKS nagyon veszélyes:))) így jó pár sörös állapotban kifejezetten vicces, de amúgy juuujjujuj
Törölt felhasználó2005. 07. 15. 20:33
Sziasztok végre hazaértem! Nem igaz,hogy pont ma nem voltam gép közelben! Mollal mi lesz?Dax 19k írt de látta már a 21k-t is!Nos ma akkor a 19k (majdnem)meg is volt?A rohadtak kiráztak a 18595-ös stopommal,18600-as ellenállásra gondolva.Talán nem is baj?Mondjuk tegnap gondolkodtam és betettem 18900-ra eladást,de 5 ft híján nem teljesült!Pech! Na ,de hogy jó is történt ma velem arról a foti csomagocskám tehet!Szép! Ui.:Wedg e mai hozzászólásait így egyben visszaolvasva,nagyon szimpatikus benyomást keltettek!(Szimpatik us, értsd pozitívan értékelendő) 8-P ÜDV! Jó hétvégét!
Wedge1 Irtad,hogy õk veszik, szernted ugyanugy probálják felfelé tolni mintSynit?Hétfõn mire tippelsz meddig repül felfüggesztésig vagy korrekciozni fog lefelé?
Törölt felhasználó2005. 07. 15. 17:14
FHB privi? újabb pakettet ad el az állam? . fotiban mi a jó? miért veszik? atomrizikós, vagy már nem? . bocs a hülye kérdésekért, de régóta nem foglalkoztam ilyesmivel... azt se tudom, a TVK-nak mikor áldozott így le... még 2000-ben, az ősidőkben jó papír volt...
én is köszi a hozzászólásokat, meglátásokat. tudnál vmit mondani arról, ki önti a ricsit? gondolom, a fotit az erste veszi, ezt írtad. vagy csak megtörte a növekedését? . melyi k brókercégnél vagy? lehet ott neten határidőzni? vagy csak időzni? :))
bocs, de ma olllyan jókedvem van (volt)... amúgy viheti a gatyámat... :))) a kis preverz :) de amúgy ha még a gatyámat is leperelné rólam -mert biztos erre gondoltál- akkor el is költöznék egy ilyen nagyon-nem-demokrati kus országból. . de azért biztos csak jószándékból írtad... :)
...akkor meghívlak egy sörre! (hogy megduplázd a profitot :) ez nem cikizés amúgy... ha már itt tartunk: egy 1997-es matyi IPO-t eladtam 2000-ben 1600-on, 90db-ot. mennyi a profitom mai Ft-ban? Syn-on 2000-ben 135e profitot realizáltam, ez a kettő mind vmikor március környékén volt. utána TVK-n nyertem osztalékkal együtt úgy 90-100e-t. nov-dec környékén szálltam ki, de az osztalékot előbb bezsebeltem. buktam 8e-t Zwack-on uekkor, de kb. pplaston meg nyertem kb. 34e-t. Akkor ezek mennyit érnek ma? ja, és van 1800-on vett grafim 2001-ből :)
Hi! azt, hogy mennyi volt a napi átlag BUX, azt hol lehet megnézni? nem szívesen látnék neki egy ilyen görbe regressziójának, pláne nem integrálnám... de ha vkinek megvannak prces frissítésben az adatok (pl. egy brókernek :), akkor azt már könnyű átlagolni. persze ha mperces, még jobb :) . ötletek, javaslatok elől (mint mindig) most sem zárkózok el. előre is THX mindenféle segítő szándékot. Peace with U
Mol esetében ugyebár nem túl jó a negatív nemzetközi olajszektori hangulat ami tegnap volt... Valerot pl 4-5%-al verték... Meg az lehet egy kemény dolog, hogy a finomítói margin minimumon van. FHB-val kapcs maradjunk annyiban, hogy majd kiderül :)
TIPPSAROK