Csodálkoznék, ha a piaci összeomlás vízióját egy pár száz darabbal rendelkező kis speki indítaná meg. Ez egyszerű történelem nézd meg a foti historikus adatait és látni fogod, hogy 120-150 Ft ársávbanfog mozogni őszre. És nem biztos, hogy azon a szinten is érdemes lesz venni.
Lau nem az számit hogy mit ir a kis speki hanem hogy mit tesz... A én pl mos amit vettem azt ki is dobtam mert nem nézem végig ahogy egy kis majom bedobja a párszéz darabjait ezzel meginditva valami lavinát, vagy megtörve egy szépen kezdődő emelkedést.Eddig azért nem széltam be mert ilyen párszázdarabos volt a könyv amig ilyen addig mindig lesz egy kis spkei aki azt mondja hogy nya ejadom mejt ezeny mojst kejesztem huffojintot, de nad kijáj vadok... ezzel beindithatja a közepes spekiket akiknek 1-2kájuk van azok meg ha eccere dobnak,ontenek akkor akár nagyobb spekinek is lehet nézni, és akkor jön egy másik nagyobb, aki meg tudja hogy mi a dorgés csak röhög a markában és ami nekink mekkora rally lesz az neki még mindig egy faxa beszállo... that all folks...
Wedge, ezt az összefüggést már én is észrevettem egy ideje. Úgyhogy, ha fotex rallyt akartok, szépen írjátok be, hogy nagy mínuszban eladtam, jaj, sosem fog ez már emelkedni, jaj... Egy ideje már szinte egyáltalán nem is írok tippeket, mert szerintem figyelik... :) Mostantól ha írok valamit, lehet, hogy az ellenkezőjét gondolom. Nem hallgatni rám!!! :) Szivassuk már mi is a furfangos kis brekigyerekeket!! :)
Amíg mi netto vevők vagyunk addig az életben nem fogunk itten 15%-okat rallyzgatni... MAjd ha a TIPPSAROK netto eladó lett, na majd akkor lehet drukkolni.
TIPPSAROK