Bp!értem és tudom is hoyg mindig annak a 20%-kával kell számolni, de most nem volt kedvem számolni és pontoskodni egyébként meg na meg ná:) büdös függönyön ne vesszünk össze:) pplastnak hajrá, remélem amtávot is széthúzzák ma
Törölt felhasználó2005. 04. 28. 09:21
hova ez a sietség "matyi és társai" aztán meg jön a beöntés hüjje gyerekeknek !valaki nagyban játszik
cst!nem jol számolsz!Bkatos napi 20%ot mehet!180nak a 20%a már nem 30!hanem 36 ez hétfőn 216 kedden 259 szerdán 311 csutortokon 373 igy jövöhét péntekre akár 447 is lehet... DE ez CSAK matematika!!!
okok sacc per kábéra se 2 hté csak modntam vmit hoyg mekkora pék papír, hoyg gyakorlatilag így huzogatják aztán egyszer csak a sok beállt vevőre emg majd ráborítják na akkor lesz ne mulass, szvsz kb 4 nap kell neki uyge ha 30ft-kal számoljuk
Kedves JP, Kérdezz!!!Szerin tem hülyén adtam meg az akt.árat(262-260)és ennek köszönhető!Fostam a fotitól-megmondom öszintén!Tavaly akkorát zakóztam vele!
Jó reggelt mindenkienk! gardéni a függönykisiparos ismét kiütéssel véget ér a mai szereplése 9:00kor:) ha ez így megy akkor kb kell neki 2 hét mire eléri a 300-at:) mai tippek? daytradelni miben érdemes?
Törölt felhasználó2005. 04. 28. 06:14
forrás oeről van új hír mit tudtok? jelige: Részvénymarketingező k és falls infósok kíméljenek.
TIPPSAROK