Helló tancs, köszönettel venném ha nekem is elküldenéd azt a csodatáblázatod. Cserébe én is tudok küldeni valami érdekeset. Jelentem tdt-t indítottam a ricsinél 25000-en, az érzés egyidőben jött a Laurionéval Üdv mindenkinek zoli42@freemail.hu
...Nagyon szívesen... A reggeli bux számokat úgy látszik ki kell egészítenem lefelé:9085, 9002,de jaj innen nem szívesen folytatom:8919,(8816 ,8650). Kedves Körte!...A jó "öreg" pesszimista jól beszélt Belőled. Üdv.:
Ricsi -5%-nál, lassan érdemes lesz beszállni egy DT-be! :)) Tancs! nincs rá fibonaccid? eredetil eg 25,2-re gondoltam, de azt már átütötte a dög! :))
Törölt felhasználó2003. 12. 11. 10:47
Tippek Elözmény válasz erre 12.09 A hétfői Matáv tippem (800 Ft-os pénteki árfolyam várakozás) egyre inkább beigazolódni látszik. Az Egis 9000 Ft-os ár is reális lehet péntekre.
Zolko Gratulálok Zolko nagyon eltaláltad!!!! Mi akövetkezö tipped? Egis ?
T. Zolko! Gratulálok! N os ezek után azt látom, hogy visszatesztel a 91-es szintre,- ha e fölött zár, már az is szép lesz. A "számokról" van újabb véleményed?
Úgy döntöttem, hogy 799-en kiszórom... MA. Merész? Az FHB hívek nem nagyon örülnek a lakástámogatási rendszer megváltoztatásának. 3800 Ft az ár. Csúnyácska.
T.Zolko! Nyilvánvaló , hogy a tech. indikátorok nagyon sokszor nem működnek a mi kicsi piacunkon,de a jelzett számok nem irányt mutatnak,- tégy meg annyit, hogy nézd meg az ajánlati könyvet, s láthatod, hogy kb 70%-ban itt vannak a nagyobb tételek/ Matávnál 1, esetleg 2 Ft-os eltérésekkel/ Üdv.:
TIPPSAROK