Mészáros Attila Igazgatósági tagságának jóváhagyásával mi van? Késik? Nem fogadta el még? Ő is ML gyerek? "Bannert András belső igazgatósági tagságának megszűnésére való tekintettel a Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. kezdeményezi Mészáros Attilának, az Igazgatóság külső tagjának (anyja neve: Szombath Erzsébet, születés helye, ideje: Budapest, 1967.05.31., lakcím: 2831 Tarján, Cserkész u. 2.) a Takarék Jelzálogbank Nyrt. Igazgatósága belső tagjává történő megválasztását – az Igazgatóság többi tagjával azonos – 2021.11.30-ig tartó határozott időtartamra, azzal a nappal, amikor a Magyar Nemzeti Bank részéről szükséges engedélyező határozat a Társasághoz megérkezik és Mészáros Attila a megválasztását írásban elfogadja.Ő is ML rokona? "Bannert András belső igazgatósági tagságának megszűnésére való tekintettel a Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. kezdeményezi Mészáros Attilának, az Igazgatóság külső tagjának (anyja neve: Szombath Erzsébet, születés helye, ideje: Budapest, 1967.05.31., lakcím: 2831 Tarján, Cserkész u. 2.) a Takarék Jelzálogbank Nyrt. Igazgatósága belső tagjává történő megválasztását – az Igazgatóság többi tagjával azonos – 2021.11.30-ig tartó határozott időtartamra, azzal a nappal, amikor a Magyar Nemzeti Bank részéről szükséges engedélyező határozat a Társasághoz megérkezik és Mészáros Attila a megválasztását írásban elfogadja."
Mióta ilyen kevés itt a közkéz, nem vezetik ki a papirt a tőzsdéről? Próbából vettem 1000 db-ot. Valaki nagyvonalakban egy kis információt a papírról tudna adni? Ott lemaradtam, hogy FHB volt, azóta nem is figyeltem.
Nem sok eladó volt a könyvben, örülnék ha feljebb raknák a kurzust mondjuk 700ra. Mai emelkedés mondjuk kicsit megtépte a boli szalagot, kitörés szaga van, holnap látjuk az irányt a továbbiakban.
Ez egyáltalán nem Vakarék. :-D Sőt! Csak kevés van belőle közkézhányadon, és a brokik mozgatják. De én év végére minimum 720 körülre várom, azonban lehet, hogy most is tesztelik arra. :)
TAKAREKJZB