Köszi, tudom, többször voltam már, rokonaim élnek ott. :) Északi fény, gyönyörű hegyek, Amudsen, betonpanel templom, aranyos kis házak, a híd, és még közvetlen repülőjárat is.
Kb 2 hete voltunk sarki fényt nézni de nem volt szerencsénk át vittek finnbe busszal de ott is felhős volt. Buszon kínáltak pudingal minket mikor megkóstoltam rögtön vissza jött, mint kiderült halpuding volt :) :) Szerencse hogy volt magyar pálinka így a hangulat jó volt :)
Most megyek Tromsö-be, de ott meg csak 14-15 fok lesz. Még szerecse, hogy nem sokáig maradok. De utána, október elején majd Santa Cruz! Ott jó idő lesz. :)
Az klassz! Mi is voltunk pár éve július utolsó 2 hetében fenn a Nordkappnál éjféli napsütést nézni. Majdnem láttuk...Emlékszem 8 fok volt, itthon meg 40 körül. Gyönyörű volt a természet. Jó pihenést!
Az Uncia Magántőkealapot 2019 május végén vette nyilvántartásba az MNB. A Lövőház u. 39. sz. alatt van a székháza, ahol több más cégnek is van. Ha pedig arra asszociálunk, ami több médium is írt, hogy az MKB-nak és a BB-nak a Takarékbankkal egyesültve év év végéig össze kell hozni a Gigabankot, amelyben az FHB és a takarékszövetkezetek is benne lesznek, akkor már nem is kell túlragozni az egészet. :)
TAKAREKJZB