A Sargentini-jelentés elfogadása nem más, mint bevándorláspárti politikusok kicsinyes bosszúja Magyarország ellen - mondta szerdán rendkívüli sajtótájékoztatóján Szijjártó Péter külügyminiszter. A politikus hozzátette:
Már ne haraagudj, de te óbégatsz. A szégyenbélyeget pedig köszönd annak sok egysejtűnek, akik mindenbe beleszarnak, csakhogy igazuk legyen. Ökörség az egész, ha ennyire zavar, akkor minek foglalkozol vele? :)
Matekről te beszélsz, én nem. Leszarom a svéd választásokat ami neked annyira fontos, hogy itt bizonygatod, mi mármint az OV diktatúra mennyivel faszbb. Olyan vagy, mint anno a magyar vezetés Íkádár alatt, akik meg akarták oldani amerikában a néger kérdést.
Fidesz jövö héten összedob egy törvényt, majd megszavazza 2/3-addal, hogy az EU nem a fönökünk, és amúgy is elcsaltak mindent és ismét viktor lesz a gyöztes, mint mindig Chuck Norris izzad már, hogy lassan lesz egy ellenfele Gondolj egy ellenségre. orbán viktor már legyözte. Kétszer. :)
"Igen ezt a Trv." . Eljárási szabályzat: A szavazásra bocsátott szöveg elfogadásának [...] megállapításához csak a
mellette és az ellene leadott szavazatokat veszik figyelembe, kivéve
azokat az eseteket, amelyek tekintetében a Szerződések különleges
többséget írnak elő.
Majd megkeresed, ha ennyire érdekel. Egy egész bekezdés. De nem hiszem, hogy érdekelne, mert egyértelmű. Az a lényeges, hogy a házszabály szerint még az EU-ból is ki lehet rúgni bárkit, nem kellenek ahhoz alaptörvények. A jogállam mi? Na további jó szórakozást! Sziasztok.:)
Azt, hogy menj és indítványozd, hogy a svédeket zárják ki az unióból, vagy indítsák meg ellenük is a 7-es cikkely érvényesítését. Hallgatni fognak rád, biztos vagyok benne. :D Tök feleslegesen koptatod a billentyűzetedet, óbégathattok mind, rajtunk a szégyenbélyeg. Ki miatt? Miattatok, OV támogatói. Ilyen külügyminisztert még nem látott ez a haza amióta áll ez az ország. Szánalmas pojáca. És akik ott ültek Viktorka mögött? Rogán sutyerák, meg a mellette úlő kiafszom az ifjú titán főokos a szarba harapott arckifejezésével. Nekem égett a képemen a bőr helyettük is. Mert ők vitték az országot ideáig. Senki nem mer a köréből ellentmondani a főtitán egyetlen agymenésére sem. És ti meg itt magyarázzátok a védhetetlent? Szánalmasak vagytok.
Szijjártó: csalással ítélték el Magyarországot
Ugrás a cikkhez